Naslovnica Trendi Kino novosti sta filma Plačanci 4 in Smrt deklice z vžigalicami

Kino novosti sta filma Plačanci 4 in Smrt deklice z vžigalicami

Avtor: Spletno Uredništvo
Ta teden se v slovenskih kinematografih napovedujeta dve novosti. Prva je zvezdniški akcijski spektakel ‘Plačanci 4’, druga pa hrvaška kriminalna drama ‘Smrt deklice z vžigalicami’.
Kino novosti sta filma Plačanci 4 in Smrt deklice z vžigalicami

Zvezdniški plakat filma Plačanci 4 (foto: FB Cineplexx Slovenija)

Ekipi elitnih plačancev, ki jo od prvega filma franšize sestavljajo Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture in Sylvester Stallone, se tokrat prvič pridružijo Curtis ’50 Cent’ Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Iko Iwais, Jacob Scipio, Levy Tran in tudi Andy Garcia. Pri akcijskem spektaklu ‘Plačanci 4’je bilo tudi precej slovenskega pridiha, saj je pri snemanju sodelovala kaskaderska ekipa iz Slovenije, ki jo je vodil izkušeni Rok Cvetkov.

Kaskaderska dvojnica Megan Fox je bila Tjaša Perko, koreograf scen s pretepi je bil poleg Roka Cvetkova še Vlasto Ivanovič, motorist pa je bil Aleš Rozman. »Oboroženi z vsem orožjem, ki jim pride v roke in z njim izredno spretni, so Plačanci zadnja svetovna obrambna linija in njih se pokliče, ko so vse druge možnosti za obrambo izključene. Novi člani ekipe s svežimi in nikoli prej videnimi taktikami bodo dali ‘novi krvi’ povsem nov pomen,« razkriva napovednik filma.

Druga filmska novost tedna je hrvaška kriminalna drama ‘Smrt deklice z vžigalicami‘. Film režiserja Gorana Kulenovića je nastal  po romanu Zorana Ferića, v njem pa igrajo Ozren Grabarić, Goran Navojec, Jelena Lopatić, Iva Babić in Vojislav ‘Voja’ Brajović. Zgodba se dogaja na otroku Rab, kjer se Patolog Fero in šef policije Mungos, ki sta prijatelja iz mladosti, ubadata s preiskavo umora romunske prostitutke.

Medtem ko poskušata najti morilca, pa se zaradi duhov iz preteklosti stvari začnejo zapletati. Tudi ta film bo v slovenskih kinodvoranah na sporedu od četrtka (21. septembra) dalje.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.