Naslovnica Trendi Kdo bo najlepši moški in kdo najboljši kuhar

Kdo bo najlepši moški in kdo najboljši kuhar

Avtor: Spletno Uredništvo
Tudi na POP TV se v naslednjih tednih obetajo številne programske novosti, med katerimi najbrž izstopa ta, da se vrača priljubljena kuharska oddaja MasterChef Slovenija. Pa tudi nova sezona Sanjskega moškega se napoveduje.

Kmalu bomo izvedeli, kdo je najlepši moški in kdo najboljši kuhar v Sloveniji (foto: PR PRO Plus)

Kot so sporočili s POP TV-ja, oziroma z medijske družbe PRO Plus, se kuharska oddaja ‘MasterChef Slovenija’ vrača z drugo sezono. Kdaj? Najbrž kmalu. Datuma niso objavili, najbrž pa se bo veliki povratek zgodil še ta mesec, sicer nove serije oddaj niti ne bi omenili v zadnjem sporočilu za javnost, v katerem so napovedali vse februarske (in tudi nekaj marčevskih) novosti za vse programe PRO Plusa.

Kuharski šov MasterChef Slovenija, ki izvira iz globalne franšize ‘MasterChef’, se je sicer lani v svoji prvi izvedbi ponašal z rekordno gledanostjo. Zato v letošnjem nizu oddaj ne bo večjih sprememb in tudi sodniki ostajajo isti. »Tudi letos so uigrani, pripravljeni na vse izzive in zabavo: Luka Jezeršek, Karim Merdjadi in Bine Volčič bodo s svojimi občutljivimi brbončicami ocenjevali krožnike sedme sezone MasterChef Slovenija,« pravijo na POP TV.

Ker se bližajo Valentinovo, 8. marec in pomlad nasploh, se začenja obdobje leta, ki je posvečeno romantiki in ljubezni. Tako na POP TV napovedujejo, da v kratkem na ekrane prihaja tudi ameriški resničnostni šov Sanjski moški. Voditelj slovenske verzije te oddaje bo Peter Poles, skrivnostni slovenski sanjski moški pa naj bi bil tokrat po napovedih predmet poželenja vseh tekmovalk in tudi gledalk od doma.

Ob sobotnih in nedeljskih večerih se bo na POP TV v mesecu februarju zvrstila vrsta privlačnih  filmov, nedelje bodo na primer posvečene Ashtonu Kutcherju. Omeniti pa velja še domači večerni zabavni seriji ‘Šverc komerc’ in ‘Ugodno oddam sina’. »Na POP TV bodo znova kuhali Mali šefi Slovenije. Nadobudni gurmani bodo pod prijaznimi očmi žirantov Mojce, Uroša in Jorga ustvarjali prave mojstrovine, Sašo pa bo končno priznal, da ne zna skuhati niti hrenovk,« so še sporočili.

Vrnila pa se bo tudi oddaja ‘Delovna akcija’, v kateri gre pomoč družinam, ki dejansko nujno potrebujejo nesebično asistenco delavcev, mojstrov in ostalih dobrih duš. Ni nobena skrivnost, da je v teh težkih časih vsaka pomoč še bolj dobrodošla.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.