Naslovnica Trendi Katarina Mala, Roparsko gnezdo in Vohun, ki me je ljubil

Katarina Mala, Roparsko gnezdo in Vohun, ki me je ljubil

Avtor: Spletno Uredništvo
Planet TV za ta konec tedna pripravlja novo posebno gostjo za dobrodelni del kviza Milijonar. Filmska premiera tedna pa bo tokrat na sporedu v nedeljo ob 20. uri, ko bo na vrsti akcijska kriminalna drama ‘Roparsko gnezdo’ (‘Den of Thieves’).
Katarina Mala, Roparsko gnezdo in Vohun, ki me je ljubil

Prizor iz nedeljske akcijske kriminalne drame ‘Roparsko gnezdo’ z Gerardom Butlerjem (foto: PR Planet TV)

S PR službe Planet TV so tudi ta teden pohiteli, da bi dovolj zgodaj najavili novosti prihajajočega vikenda. Na kvizu Milijonar, ki je od prejšnjega tedna na sporedu bo petkih ob 20. uri, se po rednem delu oddaje tudi ta petek obeta dobrodelni segment oddaje. Pri voditelju Milijonarja Juretu Godlerju bo tokrat gostovala pevka Katarina Mala, ki je po petletni pavzi na glasbeno sceno vrnila predlani. Vmes pa je počela marsikaj drugega.

 “Vedno sem zraven počela še kaj drugega, saj se mi zdi, da v Sloveniji samo z glasbo ne moreš dovolj kvalitetno živeti,” se z marsikaterim glasbenikom s precej daljšim delovnim stažem strinja Katarina Mala (oziroma Katja Verderber, kot se v resnici imenuje). Pevka bo bo tokrat v Milijonarju skoraj zagotovo razkrila tudi, kakšen naslov bo imela njena nova skladba, kdo jo je napisal in kdaj bo pravzaprav izšla.

Konce tedna na Planet TV običajno zaznamujejo kakovostni večerni filmi. Filmska premiera tedna bo tokrat na sporedu v nedeljo ob 20. uri, ko bo na vrsti akcijska kriminalna drama ‘Roparsko gnezdo’ (‘Den of Thieves’). V petek pa bo po Milijonarju na vrsti še akcijski spektakel iz franšize Jamesa Bonda z naslovom ‘Vohun, ki me je ljubil’.

V tem filmu tajni agent 007 preiskuje ugrabitev britanske in ruske jedrske podmornice s pomočjo agentke KGB, ki ji je pred tem ubil ljubimca. Najbrž se tudi za soboto obeta kakšen zanimiv večerni film, a so tokrat na Planet TV prehiteli sami sebe, saj programa za soboto še niso objavili.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.