Naslovnica Oglaševanje Kamnoseštvo Kumer – obdelava naravnega kamna

Kamnoseštvo Kumer – obdelava naravnega kamna

Avtor: Spletno Uredništvo

Izdelki iz naravnega kamna bodo vašemu prostoru dodali pridih neskončne elegance…..

Z našim znanjem in izkušnjami bomo zadovoljili vaše želje in potrebe….(foto: pixabay.com) 

 

Podjetje Kamnoseštvo Kumer je svoje prve korake naredilo v letu, ko je Republika Slovenija postala mednarodno priznana samostojna država. Od tega prelomnega leta 1991 dalje se je naše podjetje nenehno razvijalo in moderniziralo.

Ves čas smo nabirali znanje in dragocene kamnoseške izkušnje, poleg tega pa smo se v teh treh desetletjih razvili v sodobno, strankam prijazno gospodarsko družbo. Danes je za nas najbolj pomembno, da se takoj odzovemo na vaše potrebe in da si za prav vsakega od vas vzamemo potreben čas.

Sedež Kamnoseštva Kumer se nahaja v prikupnem naselju Trebija (občina Gorenja vas), v neposredni bližini cestne povezave Škofja Loka – Žiri (oziroma Cerkno). Ukvarjamo se z oblikovanjem različnih vrst kamna za nagrobnike, spomenike, kuhinjske in ostale pulte, okenske police, pragove vrat, talne površine, stopnice…

Pri tem bi izpostavili nagrobne spomenike, saj si naši najbližji zagotovo zaslužijo čim lepši nagrobnik, granitne stopnice, ki jih zaznamujejo trajnost, eleganca in uporabnost, ter kuhinjske pulte, ki prav tako kombinirajo vizualni čar kamna z njegovo obstojnostjo.

Vsi naši kamniti kuhinjski pulti so izdelani po meri….(foto: Enter Point Slovenija)

 

Širok nabor različnih materialov

V Kamnoseštvu Kumer imamo veliko večino materialov iz naše bogate ponudbe ves čas na zalogi. Ker je kamen, podobno kot les, naraven material, pa se lahko barvni odtenki in vzorci iste vrste kamenine med seboj malce razlikujejo, zato vam priporočamo, da si pred naročilom pridete osebno ogledat vse naše kamenine.

Običajno so vam pri nas na voljo številne vrste čvrstega, trajnega in obenem tudi estetsko zelo privlačnega granita. Granit je namreč zaradi primesi lahko že v osnovi zelo različno obarvan – belo, črno, rdeče, roza, sivo, rumeno, rjavo, zeleno in celo modrikasto.

Vsaka bazična vrsta granita se deli še na lokalne specifične tipe, kar je razvidno iz naše obširne ponudbe, v kateri so raznobarvni graniti z vseh koncev sveta:
∞ Absolute Black India
∞ African Red
∞ Bianco Sardo
∞ Ivory Brown
∞ Juparana Colombo
∞ Juparana India
∞ Kashmire White
∞ Muliticolor Red
∞ Nero Africa
∞ Olive Green
∞ Paradiso
∞ Rosa Beta
∞ Rosa Porrino
∞ Shwakashi
∞ Verde Eucalipto
∞ Verde Marina
∞ Viscound White
∞ Vizag

Ves naš material si lahko ogledate na našem sedežu podjetja….. (foto: freepik.com)

 

 

Prednosti naročil pri Kamnoseštvu Kumer

Poleg izjemno pestre palete materialov vam nudimo odlično razmerje med ceno in kakovostjo izdelkov. Pri našem delu vedno upoštevamo vse vaše želje oziroma potrebe, rade volje pa vam pomagamo tudi z nasveti, ki so plod naših dolgoletnih izkušenj.

Če temu dodamo hitro odzivnost, visoko stopnjo strokovnosti ter strogo spoštovanje vseh dogovorjenih rokov, je jasno, zakaj število naših strank iz leta v leto neprekinjeno narašča.

V Kamnoseštvu Kumer Vas vabimo, da skupaj zakorakamo v prečudoviti svet naravnega kamna!

 

Kamnoseštvo Kumer
Matjaž Kumer s.p.
Trebija 12
4224 Gorenja vas

Kontakt:
Tel: +386 (0)4 518 26 42
Gsm: +386 (0)41 386 854
E-mail: kamnosek.kumer@gmail.com
Spletna stran: www.kamnosestvo-kumer.si

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.