Naslovnica Šport Gremo Tabor, gremo lipicanci

Gremo Tabor, gremo lipicanci

Avtor: Spletno Uredništvo
Slovenski nogometni prvoligaš Tabor iz Sežane je pred dnevi podpisal novo pokroviteljsko pogodbo in sicer z zanimivim partnerjem iz neposredne soseščine mesta. Gre namreč za  Kobilarno Lipica in tako bo odslej lipicanec galopiral na dresih vseh selekcij sežanskega kluba.
Pogodbo so podpisali med polčasom zadnje tekme Sežancev proti Celju (foto: NK CB 24 Tabor Sežana)

Član 1. slovenske nogometne lige Tabor iz Sežane je pravkar podpisal novo pokroviteljsko pogodbo. Ta novica sama po sebi ne bi bila prav nič posebnega, če ne bi tokrat šlo za zanimivega partnerja iz neposredne soseščine mesta. Sežanski prvoligaš, ki se uradno imenuje Cherry Box 24 Tabor Sežana, se je namreč dogovoril za pokroviteljsko sodelovanje z nekaj kilometrov oddaljeno Kobilarno Lipica.

 »Zavedanje, da imamo v svoji neposredni bližini takšen turistični biser, kot je Lipica, s prenovljenim Hotelom Maestoso, nas navdaja s ponosom. S tem projektom želimo v klubu še dodatno približati Lipico svojim nogometašem, njihovim družinam in celotni slovenski javnosti,« je podpis nove pogodbe o sodelovanju komentiral direktor Nogometnega kluba CB 24 Tabor Sežana Branko Dikić.

S Holdinga Kobilarne Lipica so poudarili, da predstavlja novo partnerstvo s sežanskim prvoligašem izraz družbene odgovornosti in lokalne pripadnosti, saj je sodelovanje usmerjeno predvsem k vsem mlajšim selekcijam deklic in dečkov NK CB 24 Tabor Sežana. Odslej bo torej tako na stadionu Rajka Štolfe v Sežani, kot tudi v zelenem ambientu Kobilarne Lipice veljal enak slogan – gremo Tabor, gremo lipicanci!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.