Naslovnica Trendi Grad strahov bi lahko postal nova Disneyeva klasika

Grad strahov bi lahko postal nova Disneyeva klasika

Avtor: Spletno Uredništvo
Poleg znanstveno fantastične romantične komedije roboti ta teden v slovenske kinematografe prihaja še ena velika filmska novost. Gre za najnovejšo Disneyeva družinsko pustolovščino z naslovom ‘Grad strahov’ (‘Haunted Mansion’), ki se ponaša z izjemno igralsko zasedbo in zabavno zgodbo za vse generacije.
Grad strahov bi lahko postal nova Disneyeva klasika

Napovedni plakat za prihajajoči film ‘Grad strahov’ (foto: Blitz Slovenija)

Novo Disneyevo družinsko produkcijo, ki nosi naslov ‘Grad strahov’ (originalno ‘Haunted Mansion’), je režiral Justin Simien. Slednji je sam izjavil, da se je pri snemanju tega filma zbrala naravnost ‘sanjska’ igralska zasedba. V filmu namreč igrajo Owen Wilson, Winona Ryder, Danny DeVito, Jamie Lee Curtis, Jared Leto, Rosario Dawson in Tiffany Haddish, kar naj bi že samo po sebi zagotavljajo, da gre za izjemen film.

»V tej nadnaravni družinski pustolovščini bomo spoznali Gabbie, ovdovelo zdravnico iz New Yorka in njenega 9-letnega sina Travisa, ki ima nekaj težav s spoznavanjem novih prijateljev. Preselita se v svoj novi dom – malce neobičajen in cenovno ugoden dvorec v New Orleansu in upata, da bosta začela novo, brezskrbno življenje. Vendar pa kmalu po vselitvi ugotovita, da njun novi dom skriva veliko več, kot sta pričakovala . V njem namreč živijo duhovi.

Nekateri so prijazni, nekateri igrivi, nekateri od njih pa zelo resni in strašljivi,« pravi napovednik filma in razkriva še, da mora nesrečna Gabie zbrati ekipo med seboj zelo različnih strokovnjakov za izganjanje duhov, v kateri so duhovnik, nekdanji astrofizik, jasnovidka in univerzitetni profesor zgodovine. Obeta se torej družinska zabava, morda pa si bo film ‘Grad strahov’, ki ga distribuira podjetje Blitz Slovenija, celo zagotovil posebno mesto med Disneyevim klasikami…

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.