Naslovnica Oglaševanje Gostišče katero pusti nepozabne in prijetne spomine

Gostišče katero pusti nepozabne in prijetne spomine

Avtor: Spletno Uredništvo

Iščete primerno lokacijo za praznovanje rojstnega dne oziroma drugih različnih življenjskih dogodkov kot so: rojstvo, krst, obhajilo, birma ali poroka? Morda želite organizirati prednovoletno zabavo na katero vas bodo “vezali” nepozabni spomini ali pa želite preprosto uživati v domači kulinariki? Gostišče GTC 902 na prelazu Črnivec je za vas v tem primeru idealna izbira.

Kot smo že omenili se nahajamo na prelazu Črnivec in sicer na nadmorski višini 902 metra. To je tisti prelaz, ki povezuje mesto Kamnik in Gornji Grad. Črnivec je danes bolj znan kot naravna meja med Gorenjsko in Štajersko regijo. Nekoč pa je med Kranjsko in Štajersko predstavljal deželno mejo.

Ko boste prispeli do našega gostišča, vas bodo najprej pozdravili in očarali mogočni gozdovi sredi neokrnjene narave. Pri vhodu v naše sodobno opremljeno gostišče boste deležni toplega sprejema iz strani našega prijaznega in veselega osebja. V restavraciji lahko brez kakršnega koli problema sprejmemo do 150 gostov. V primeru večjega števila gostov imamo tudi zimski vrt za hladne jesensko – zimske dni ter letno teraso za pomladno – poletne dni. Za vse ljubitelje druženja na prostem imamo tudi piknik prostor na katerem je prostora za 40 oseb.

V prijetnem ambientu se boste razvajali z odličnimi hladnimi ali toplimi predjedmi kot so: domači savinjski želodec, domači sirovi štruklji, rakov cocktail, domači njoki in še mnogo drugih izvrstnih predjedi. Če si boste “za začetek” zaželeli odlično juho, imamo za vas govejo, gobovo in zelenjavno kremno juho. Privoščite pa si lahko tudi francosko čebulno juho s sirom. Po hladnih in toplih predjedeh je “nastopil trenutek” za glavno jed. Na našem bogatem jedilnem listu boste našli različne mesne jedi: svinjski zrezek (v omaki, ocvrti ali na žaru), sesekljan zrezek v gobovi omaki, puranji zrezek v omaki, ocvrt, na žaru ali po vrtnarsko. Športniki in vsi ljubitelji zdrave prehrane za vas imamo Trim krožnik kateri vsebuje puranji zrezek na žaru s solato in zeliščnim maslom. Pri mesnih jedeh bomo vaše okušalne brbončice razveselili z telečjim zrezkom, pljučnim medaljonom pripravljen po mediteranski recepturi, mesnimi žlikrofi ter mesno ali gurmansko ploščo. Vsi se zavedamo, da ribe in ostala morska hrana že dolgo let veljajo za zdravi način prehranjevanja. Ker pri nas dajemo poudarek na sveži in zdravi prehrani, imamo v ta namen na jedilnem listu različne ribje jedi: kalamare kateri so lahko ocvrti, polnjeni oziroma pripravljeni na žaru. Postrežemo vam tudi brancina, orado ali postrv na žaru, školjke na buzaro ali pa kar fantastično ribjo ploščo. Ne moremo niti “mimo” vegetarijancev. Za vas imamo vegetarijanski krožnik, ajdovo kašo z jurčki in ajdove krapce ter zelenjavo pripravljeno na žaru. Posebno mesto smo namenili tudi slastnim italijanskim pizzam. Poleg klasične pizze imamo tudi pizzo Margerito, vražjo in kebab pizzo, pizza s šinkom in še mnogo drugih okusov. Celotno “podobo” jedilnega lista bodo zaključile različne solate in priloge kot tudi domače sladice.

Žejo lahko “pogasite” z različnimi brezalkoholnimi in alkoholnimi pijačami. Tukaj bi vam še posebej radi predstavili našo lastno izvirsko vodo 902 na katero smo zelo ponosni, saj je na mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu Agra prejela številna priznanja. In to kar več let zaporedoma. Da se Izvirska voda 902 uvršča med vrhunske vode, se je odkrilo čisto po naključju. Še predno se je odprlo gostišče je bilo potrebno analizirati vodo katera se bo uporabljala. Rezultati so pokazali, da voda izvira iz hriba kateri je vulkanskega izvora. To pomeni, da se v vodi nahajajo kamenine, ki pa niso vodotopne. Posledično je to zelo lahka voda.

In tako se danes na Črnivcu nahaja polnilnica v kateri lahko napolnimo kar 6000 plastenk v eni sami uri. Stari pregovor pravi: “Dober glas seže v deveto vas.” S ponosom vam lahko povemo, da se je tudi pri nas uresničil ta pregovor, saj odjemalcev nimamo samo v Sloveniji, ampak tudi izven naših meja. Naši naročniki so med drugim tudi v Ameriki, na Japonskem in na Kitajskem.

Zaradi vse večjega povpraševanja smo poleg naravnega okusa v ponudbo dodali tudi vodo z različnimi okusi: bezeg, jagoda, breskev, zeleno jabolko pa tudi pomaranča z limono.

Ste podjetnik in bi radi naredili promocijo vašega podjetja? Nič lažjega. To lahko naredite z našo fantastično vodo. Na plastenke z vodo se namreč nalepi nalepka z logotipom vašega podjetja. Tako boste lahko svojim obstoječim kot tudi bodočim poslovnim partnerjem na sestanku ali ob sproščenem druženju ponudili čisto izvirsko vodo.

Zdaj, ko ste se okrepčali z domačo hrano in pogasili žejo, je čas za raziskovanje okolice. V neposredni bližini se nahajajo urejene in označene kolesarske poti. Povzpnete se lahko na Menino planino ali na Veliko planino. Tudi Rogatec, Lepenatka ali Kašni vrh bodo privabili vse ljubitelje planinarjenja. V kolikor želite se lahko podate na izlet v Logarsko dolino katera je od našega gostišča oddaljena zgolj 35 kilometrov. V neposredni bližini se nahaja manjše smučišče Osovje. Bolj znano smučišče Krvavec pa je od nas oddaljeno 40 kilometrov. Ne pozabimo, da je tudi Gornji Grad “vredno” obiskati. To je namreč mesto katero ima izredno bogato zgodovinsko in kulturno dediščino. Pred več kot tisočletjem je bil Gornji Grad tudi pomembno cerkveno središče. V samem središču mesta se tako nahaja katedrala katera je prostorninsko gledano največja v Sloveniji. Mesto pa je tesno povezano tudi s čebelarstvom. Zaradi tega se vsako poletje odvija Čebelarski praznik s čebelarsko povorko. Na vsakem čebelarskem prazniku pa izberejo tudi medeno kraljico.

Verjamemo, da za ogled zgoraj opisane okolice ni dovolj samo en dan, zato imamo tudi sobe za krajše ali daljše bivanje. Vse sobe imajo moderno opremo: udobna postelja, televizija z lokalnimi in satelitskimi programi in telefon. V današnjem času, vse več ljudi na različnih družbenih omrežjih, redno objavlja utrinke iz njihovih potovanj in izletov. Zato imamo v ta namen v naših sobah brezžični internet. Sobe imajo tudi balkon iz katerega boste imeli pogled kot bi se nahajali v pravljični deželi.

V kolikor se boste odločili in boste v naši prijazni in veseli družbi preživeli več dni, imamo za vas možnost polpenziona ali pa kar celega penziona.

Domače dobrote, priznana izvirska voda, prelepa okolica ter dobra družba so glavni aduti zaradi katerih nas je vredno obiskati. Vsi vljudno vabljeni.

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.