Naslovnica Oglaševanje Gostilna s stoletno tradicijo poslovanja

Gostilna s stoletno tradicijo poslovanja

Avtor: Spletno Uredništvo

Naša gostilna Bencak bo vaše brbončice razvajala z okusnimi jedmi, ki bodo razveselile še tako zahtevne gurmane….

Gostilna s stoletno tradicijo poslovanja

Gostilna s stoletno tradicijo poslovanja…..(foto: google.si/maps)

 

 

Ko se boste naslednjič peljali po stari cesti iz Ljubljane proti Kranju, se ustavite v prijetnem mestecu imenovanem Medvode ali kot jim tudi pravijo slovenska Mezopotamija. Medvode stojijo na sotočju reke Save in Sore. Razvoj samega mesta sega v 15. stoletje, ko je habsburški cesar Friderik Tretji dovolil zgraditi most ob sotočju.

Danes se Medvode ponašajo s pestro in bogato zgodovinsko kot tudi kulturno dediščino. Gradovi, kapelice in številne cerkve, je le nekaj znamenitosti. Domačini pa so ponosni tudi na naravno dediščino. Tu boste našli mnogo živali in rastlin, ki so v Medvodah in okolici našle “svoj dom”. Kraj je s svojim hribovitim okoljem pravi mali raj za vse športne navdušence. V zimskem času boste lahko tekli na smučeh ali pa uživali v sankanju. V poletnem času vas gozdna pot, ki vodi na Šmarno goro, kar “sama od sebe vabi” da se povzpnete na priljubljeno izletniško točko. Za ohladitev priporočamo “skok” v Zbiljsko jezero ali pa v bližnje reke, preizkusite pa se lahko tudi v raftingu ali preprosto uživate v rečnem ribolovu.

Po aktivno preživetem dnevu vam bomo v gostilni Bencak pripravili slastne domače jedi. Izbirate lahko med malico, različnimi kosili ali pa jedmi po naročilu.

Naš jedilni list temelji na doma pripravljeni hrani iz dnevno svežih sestavin. Postrežemo vam tradicionalne slovenske jedi, jedi na žaru, divjačinske jedi, jedi iz sladkovodnih in morskih rib, ne manjkajo niti jedi iz morskih sadežev pa tudi na vegetarijance nismo pozabili, saj imamo raznoliko ponudbo vegetarijanskih jedi.

Gostilna s stoletno tradicijo poslovanja 1

Razvajali vas bomo z okusnimi jedmi, ki bodo razveselile še tako zahtevne gurmane..(foto: Enter Point Slovenija)

 

Prijeten ambient, prijazna postrežba in odlična hrana so več kot primerni razlogi za praznovanje različnih življenskih dogodkov v naši gostilni. V notranjih prostorih sprejmemo do 100 gostov na zunanji terasi pa še dodatnih 50, zato vsi ki praznujete rojstni dan, krst, birmo, poročno slavje ali druge pomembne dogodke, vljudno vabljeni. Vabljeni pa ste tudi vsi tisti, ki bi enostavno radi preživeli nekaj časa skupaj s svojimi prijatelji, družino ali znanci in ob tem kaj dobrega pojedli in popili.

Gostilna s stoletno tradicijo poslovanja 2

Prijeten ambient za praznovanje različnih življenskih dogodkov……(foto: google.si/maps)

 

Ne oklevajte in si že danes rezervirajte svojo mizo. Prijazno osebje gostilne Bencak vas pričakuje.

 

Gostilna Bencak – Medvode
Cesta Komandanta Staneta 1
1215 Medvode

Kontakti:
Tel:  386(0)1 361 23 49
E-mail: gostilna-bencak@evj-kabel.net
Koordinate: 46.138633, 14.412395

Delovni čas:
Ponedeljek: od 07:00 do 23:00 ure
Torek: od 07:00 do 12:00 ure
Od srede do sobote: od 07:00 do 23:00 ure
Nedelja in prazniki: od 08:00 do 20:00 ure

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.