Naslovnica Oglaševanje Gostilna s prenočišči POTOK goste razvaja s specialitetami

Gostilna s prenočišči POTOK goste razvaja s specialitetami

Avtor: Spletno Uredništvo

Kulinarične specialitete za vse okuse…..

Gostilna s prenočišči POTOK goste razvaja s specialitetami

Kulinarične specialitete za vse okuse…..(foto: gostilna-potok.si) 

 

Na prijetni podeželski točki s pogledom na čudovito naravo, vas bo gostoljubna Ema Deželak v gostilni s prenočišči Potok popeljala v nov svet okusnih doživetij. Gostišče se nahaja v kraju Jelšane, ob magistralni cesti Postojna-Reka, med mejnim prehodom Jelšane-Rupa in Ilirsko Bistrico.

Pestra ponudba okusnih jedi in specialitet omogoča, da goste vsakodnevno razvajamo z mesnimi in morskimi specialitetami, slovenskimi jedmi in raznimi hišnimi specialitetami, nudimo široko ponudbo menijev, dodatno prednost pa nam prinaša ustrežljivost in občutek za hrano. Osredotočeni smo na to, da boste gostilno zapustili zadovoljni ter nas v prihodnje z veseljem ponovno obiskali.

Naša posebnost je gostovanje kuhinje tujih narodov, ki goste popelje v sproščeno doživetje Dalmacije. Raznoliki okusi in vonj premamijo vsakega gosta, veliko pohval pa prejmejo naša slastna domača jurčkovo juha v kruhovi skodelici, pršut v teranovi omaki z njoki, zrezek po sadjarsko ter ribe in jedi na žaru. Seveda nismo pozabili niti na bogato izbiro vegetarijanskih jedi, v okviru katerih nudimo tudi jedi na žaru in belušine specialitete.

Gostilna s prenočišči POTOK goste razvaja s specialitetami 1

Goste razvajamo s kuhinjo tujih narodov…..(foto: gostilna-potok.si)

 

Gostimo tudi večje skupine ljudi, saj razpolagamo z dvema restavracijama in veliko zunanjo teraso. V zimskim mesecih sprejmemo 130, v poletnih pa 200 ljudi. Smo odlična izbira za praznovanja posebnih priložnosti, saj poskrbimo za zadovoljstvo vseh gostov.

Nahajamo se v čudovitem okolišu obdanem z naravo, ki nudi mnoge možnosti raziskovanja sadovnjaka, gozdov in obširne zelenice, kjer bodo otroci zagotovo našli prostor za igro. Veseli bodo tudi vaši hišni ljubljenčki, ki se bodo veselo podili po zelenici in si po dolgi vožnji pretegnili tačke.

Če bi se želeli po dolgem potovanju odpočiti ali ga podaljšati, pri nas nudimo prenočitev  v udobnih sobah, ki so sodobno opremljene. Na voljo je 35 ležišč, pred samim gostiščem pa se razprostira veliko parkirišče, ki lahko sprejme do deset avtobusov in veliko osebnih vozil.

Odprti smo vse dni v letu in nudimo udobno zatočišče za izletnike, popotnike in gurmane. Izbirate lahko med 14-imi sobami, od katerih je pet dvoposteljnih, sedem triposteljnih, dve večji sobi pa imata štiri ležišča. Naše sodobno opremljene sobe imajo svojo kopalnico, TV in internet. Ko nas obiščejo avtobusne skupine, dvema osebama, vozniku avtobusa in vodiču, nudimo brezplačno prenočišče. imajo svojo kopalnico, TV in internet. Ko nas obiščejo avtobusne skupine, dvema osebama, vozniku avtobusa in vodiču, nudimo brezplačno prenočišče. Okolica nudi veliko možnosti za sprehode v naravi in sprostitev. Ljubitelji športa se lahko odločijo za kolesarjenje in pohodništvo. Obiščete lahko tudi Ilirsko Bistrico, ki nudi ogled kulturnih in arheoloških znamenitosti.

Gostilna s prenočišči POTOK goste razvaja s specialitetami 2

Za večdnevno bivanje imamo sodobno urejene sobe…..(foto: gostilna-potok.si)

 

Pri nas se boste okrepčali in si nabrali novih energij za nadaljnjo popotovanje, hkrati pa se boste v čudoviti okolici povsem sprostili. Vabimo vas, da obiščete gostilno s prenočišči Potok! Odprti smo vsak dan od 8. do 24. ure.

 

Gostilna s prenočišči Potok
Dolenje pri Jelšanah 64
6254 Jelšane

Kontakti:
Tel: +386(0) 41 747 657
E-mail: ema.dezelak@siol.net
Spletna stran: www.gostilna-potok.si
Koordinate: 45.528486, 14.250984

Delovni čas:
Od ponedeljka do nedelje: od 10:00 do 23:00 ure

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.