Naslovnica Oglaševanje Poslovite se od vlage s podjetjem EUROSTIL

Poslovite se od vlage s podjetjem EUROSTIL

Avtor: Spletno Uredništvo

Ukvarjamo se z sanacijo vlage v hišah, stanovanjih, poslovnih zgradbah….

Poslovite se od vlage s podjetjem EUROSTIL

Ukvarjamo se z sanacijo vlage v hišah, stanovanjih, poslovnih zgradbah….(foto: eurostil.si) 

 

Podjetje EuroStil poskrbi, da bodo vaše težave z vlago v prostorih le še preteklost. Ukvarjamo se s sanacijo vlage v hišah, stanovanjih, poslovnih prostorih in ostalih objektih. Hkrati nudimo tudi storitve na področju ogrevanja, saj se ukvarjamo s prodajo in montažo IR panelov ter vrhunskih toplotnih črpalk. Za razširitev ponudbe na področje ogrevanja smo se odločili zaradi naše dovzetnosti za spremembe in novosti na trgu, predvsem take, ki bi koristile našim strankam, ker so ekološke, omogočajo prihranke in najpomembneje – koristijo zdravju.

IR paneli so novost na našem trgu in mi ponosno zastopamo enega najbolj priznanih proizvajalcev v Evropi, blagovno znamko Vitalheizung iz Avstrije s 24-letnimi izkušnjami s proizvodnjo infra panelov in tem sistemom ogrevanja. IR paneli Vitalheizung so proizvedeni v Evropi in imajo vse potrebne certifikate za uporabo, dodatna prednost pa je ta, da so vsi paneli vedno na zalogi. Pri vas so lahko že v tednu dni, nudimo pa kar 7 letno garancijo. Predstavljajo najcenejšo in odlično investicijo ter zdrav način ogrevanja. V primeru, da se stranka odloči za nakup sončne elektrarne, ji z enim nakupom zagotovimo zastonj ogrevanje.

Druga možnost ogrevanja, ki jo nudimo, so toplotne črpalke Daikin, s katerimi se lahko odločite za nizko temperaturno ogrevanje (talno ogrevanje) ali visoko temperaturno (radiatorsko).

V kolikor imate težave z vlago in plesnijo, vam mi nudimo rešitev. Ne pustite, da vlaga vpliva na vaše zdravje. Nudimo storitev nadzorovanega prezračevanja s katerim boste preprečili nastanek strupene plesni. Sistem je primeren za vse vrste prostorov. Veliko stanovalcev ima težave z odvečno vlago zaradi nepravilnega prezračevanja. Zrak se ne izmenjuje po prostorih, kar povzroči slab zrak s premalo kisika, ter zastajanje plina radona, kar prispeva k slabem počutju uporabnikov in nastanek zdravju škodljivi zidni plesni. Morda niste vedeli, vendar štiričlanska družina z dihanjem, kuhanjem in umivanjem dnevno v zrak sprosti kar 10 litrov vode v obliki pare, ki se kondenzira na površinah sten in pohištva. Že od nekdaj velja, da potrebno stanovanje oziroma hišo nekajkrat dnevno prezračiti, vendar zaradi sodobnega načina življenja to le še redko kdo počne. Tako so okna v prostorih večino časa zaprta, le redko delno ali popolnoma odprta, kar prispeva k nastanku vlage in plesni škodi našemu zdravju in zmanjšuje vrednost zgradbe.

Ker tak način prezračevanja ni primeren, nam velikokrat povzroči težave z vlago. Vsako uro bi namreč morali skoraj povsem oziroma 0,7 celotnega volumna zraka izmenjati, kar zahtevajo tudi tehnični predpisi. Ko nas ni doma pa bi morali izmenjati 0,3 volumna zraka. Mi svež zrak potrebujemo za dihanje, stanovanje pa za odvajanje snovi, ki jih v zrak sproščajo razni materiali ter za preprečitev nastanka škodljive plesni.

Odločite se lahko za možnost, ki kljub dobro izolirani in zrakotesni gradnji zagotavlja svež zrak v vašem domu. Prava izbira je sistem BIO RID. Z njim popolnoma odstranimo plesen in hkrati preprečimo nastanek nove. To naš sistem prezračevanja nudi z zagotavljanjem kontroliranega dotoka svežega zraka in odvoda zatohlega zraka, škodljivih snovi in vlage. Omogoči pretok svežega zraka z vgrajenimi ventilatorji v prostorih kot je spalnica, otroška soba, dnevna soba in odvaja izrabljen zrak iz kopalnice, kuhinje, pralnice. Sistem je zelo tih in nemoteč, vgrajena varovala preprečijo nastanek prepiha, vgrajeni dušilci hrupa pa preprečijo, da bi se v stanovanje slišalo cestni hrup. Dodatna prednost ventilatorjev je to, da so povsem varčni, saj za osnovni način delovanja potrebujejo le 5 W moči, kar letno pomeni 5 EUR stroškov.

Poslovite se od vlage s podjetjem EUROSTIL 1

Nadzorovano prezračevanje za vse vrste prostorov….(foto: Enter Point Slovenija)

 

Poskrbimo tudi za sanacijo vlažnih zidov. Uporabljamo napravo Wet ex generator za sušenje kapilarne vlage v zidovih. Ponujamo vam trajno rešitev, saj posušimo vse vrste zidov, ne glede na debelino. Brez rezanja, vrtanja in razbijanja zidov dosežemo 100 % učinkovitost. Namesto nenehnih obnov, gradbenih del, hrupa in umazanije, se odločite za izsušitev zidov z napravo, ki je okolju prijazna in brez kemikalij. Suhi zidovi namreč prispevajo k višji kakovosti bivanja. Nudimo pa tudi najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. Wet ex generator zadošča za radij 14 m tlorisne površine objekta. Izvajamo analize stanja objektov z meritvijo vlage v zidovih ter kontrolo redukcije vlage. Zagotovimo 10 let garancije na napravo in 3 leta garancije na izvedbo del. Naprava za izsuševanje misli na vaše zdravje. Ponaša se s pozitivnim poročilom o preizkusu glede elektromagnetne združljivosti, ki je bil izdan iz strani priznane in akreditirane preizkusne ustanove v EU.

Izognite se posledicam, ki jih lahko imajo vlažni zidovi. Z izsušitvijo zidov lahko preprečite zmanjšano trdnost gradbenega materiala, znižate stroške ogrevanja, preprečite zdravstveno tveganje in s pravočasnim ukrepanjem nepremičnine ne znižate vrednosti.

Nudimo montažo in bogato izbiro IR panelov. Najbolj prodajani panel je HVH infra panel. Infrardeče plošče so brez okvirja, zgrajene s posebno površinsko toplotno obdelavo Thermocrystal in Thermoquarz kamni, kar nudi kar 15 % večjo sevalno moč. V primerjavi z gladko površino v enakih dimenzijah, tak panel pridobi 2,5 krat večjo površino za prenos IR žarkov. Doseg žarkov je 6 metrov, kar omogoča enakomerno ogrete predmete z dosegom po celotnem prostoru. Največja učinkovitost in intenzivnost se doseže z montažo panelov na stropu, mogoča pa je tudi na zidu v vertikalnem položaju.

Imamo več vrst in oblik panelov, vse plošče pa so bele barve. Imamo bogato izbiro akrilnih barv, ki vam nudijo razne barvne odtenke. Lahko se odločite tudi za ročno poslikavo ali priznano delo umetniško znanega slikarja. Omogočamo še digitalno poslikavo, ki nudi neomejene možnosti izbire. Tako lahko panele odlično umestite v prostor in poskrbite za estetiko.

Poslovite se od vlage s podjetjem EUROSTIL 2

V ponudbi Imamo več vrst in oblik panelov…..(foto: Enter Point Slovenija)

 

Svetovali vam bomo pri izbiri toplotne črpalke za novogradnje ter nato poskrbeli za montažo. Izbirate lahko med Daikin Altherma (integrirana izvedba), Daikin Altherma (stenska izvedba), Daikin Altherma Hybrid (kombinacija plinske kondenzacijske peči in toplotne črpalke) in Daikin Altherma Groundsource (inverterska toplotna črpalka zemlja/voda).

Stremimo k temu, da našim strankam ponudimo le proizvode, ki ne škodijo naravi ter tako prispevamo k čistejšem okolju. Izrabljamo obnovljive vire, ter se tako osredotočamo na našo vizijo, ki zagotavlja lepšo prihodnost nas, kot tudi naših otrok.

Odločite se za sistem, s katerim se boste greli zdravo in varčno in se hitro znebite vlage, preden se vplivi pričnejo kazati na vašem dragocenem zdravju.

 

EuroStil, Andrej Remih s.p.
Ravenska vas 26
1410 Zagorje ob Savi

Kontakti:
Tel 1: +386(0) 41 337 724
Tel 2: +386(0) 41 442 627
Tel 3: +386(0) 31 222 941
E-mail: vlaga.eurostil@gmail.com
Spletna stran: www.eurostil.si

 

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.