Naslovnica Oglaševanje Geoservis

Geoservis

Avtor: Spletno Uredništvo

Smo vodilni slovenski ponudnik geodetske merilne opreme….

Geoservis

Vodilni slovenski ponudnik geodetske merilne opreme…. (foto: osebni arhiv) 

 

Geoservis, d.o.o. je vodilni slovenski ponudnik rešitev za zajem in upravljanje s prostorskimi podatki. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1993, njegove korenine pa segajo še malce dlje v preteklost, skozi dolga leta uspešnega delovanja in prek vseh zahtevnih izzivov pa smo si do danes nabirali neprecenljive izkušnje. Veliko vlagamo v zaposlene, zato naši sodelavci interdisciplinarno združujejo znanja iz elektrotehnike, računalništva, komunikacij, geodezije, gradbeništva in strojništva.

Prostorski podatki namreč že dolgo niso več samo v domeni geodezije. Tradicionalno geodetska merilna oprema, kot so razdaljemeri, nivelirji, tahimetri in sprejemniki GNSS, se je skozi leta že preselila v mnoge veje industrije in vsakdanjega življenja.

Naša temeljna filozofija je, da smo servis in ne trgovina. Radi uporabljamo besedno igro »360° servis za 360° zadovoljstvo«, kar pomeni, da smo s stranko že pred nakupom, da skupaj z njo najdemo ustrezno rešitev, da je ta rešitev personalizirana in da je obenem optimalna – tako glede na potrebe stranke, kot tudi glede na predviden proračun.

Geoservis, d.o.o. je torej pravi naslov za merilne sisteme in vse rešitve v segmentih geodezije, kartiranja, navigacije, industrijskih meritev, vodenja strojev, katastra, gradnje, fotogrametrije, inženirske geodezije, rudarstva, zemeljskega in LIDAR laserskega skeniranja, obdelav slikovnega gradiva za daljinsko zaznavanje in drugih geodetskih aplikacij.

Geoservis 1

Smo pravi naslov za merilne sisteme…. (foto: osebni arhiv)

 

Naši sodobni merilni sistemi vključujejo najnatančnejše GNSS sprejemnike, tahimetre, teodolite, nivelirje, programsko opremo GIS, avio kamere, ročne razdaljemere, sisteme za 3D lasersko skeniranje, rešitve za opazovanje premikov in deformacij, terestrično in avio fotogrametrijo, gradbene laserje, črtne in točkovne laserje, gradbene tahimetre, kanalske laserje, detektorje podzemnih vodov, sisteme za 1D, 2D in 3D vodenje strojev…

Naše podjetje je uradni zastopnik svetovno priznane blagovne znamke Leica Geosystems in geo-Fennel, s čemer še dodatno potrjujemo visok nivo zaupanja naših poslovnih partnerjev. Poleg zagotavljanja kakovostnega certificiranega servisa, tehnične podpore in svetovanja, pa pomemben del našega poslovanja predstavlja upravljanje omrežja stalnih postaj GNSS in izvajanje projektov s posebnimi zahtevami – načrtovanje, postavitev in upravljanje sistemov za opazovanje premikov in deformacij, svetovanje, montaža in uvajanje rešitev za vodenje strojev in podobno.

V Geoservisu budno sledimo tudi razvoju tehnologije, saj se v današnjih časih neverjetno hitro pojavljajo nove aplikacije in novi merilni instrumenti. Določena tehnološka rešitev, ko je na primer vizualni inercialni sistem (VIS) z algoritmi za iskanje robov v realnem času, se danes pojavlja že v množici med seboj zelo različnih merilnih naprav – od 3D laserskega skenerja, ki zazna premikanje po prostorih in sproti združuje oblake točk s posameznih stojišč, pa v inovativnem BLK3D, ki je sicer ‘super pametni’ fotoaparat s parom kalibriranih stereo-kamer, kar omogoča merjenje s fotografij, pa vse do kontrolne enote za avtonomno vodenje brezpilotnega zrakoplova v zaprtem prostoru.

Vse te najsodobnejše naprave so na voljo uporabnikom z zelo različnih področij – od gradbenih nadzornikov, arhitektov, projektantov, geologov, izvajalcev strojnih inštalacij, vzdrževalcev industrijskih objektov, načrtovalcev konstrukcij in postrojenj, pa nepremičninskih posrednikov, arheologov, policistov, forenzikov, filmarjev, ustvarjalcev računalniških igric…

Ves čas uporabe merilne opreme strankam zagotavljamo kakovostno tehnično podporo in certificiran servis. Zato lahko, kljub na prvi pogled nekaj odstotkov višji začetni investiciji, na dolgi rok dosežejo občutno nižje skupne stroške lastništva (TCO) in najkrajše čase povračila investicije (ROI) ob hkratni visoki produktivnosti in uspešnosti.

Geoservis 2

Vrhunska kakovost je naša vrlina…. (foto: osebni arhiv)

 

Zaradi nenehnega razvoja tehnologije in širjenja naše bogate ponudbe neprestano sledimo trendom s področja geomatike, odkrivamo nove načine uporabe obstoječih merilnih instrumentov oziroma rešitev ter budno spremljamo vse preostale premike na področju prostorskih tehnologij.

Prav tako z doslednim izvajanjem zahtev sistema kakovosti ISO 9001:2015 zagotavljamo stalno izboljševanje, učinkovitost in uspešnost delovanja sistema kakovosti v našem podjetju.

Naša vrhunska kakovost, ki jo ponosno dokazujemo tudi s certifikatom Platinaste odličnosti AAA, pa je še dodatno zagotovilo našim strankam, da sklepajo posle s stabilnim in zanesljivim partnerjem, ki jim bo dolgoročno zagotavljal celovit servis in popolno tehnično podporo.

Geoservis, d.o.o. – 360° servis za 360° zadovoljstvo!

 

GEOSERVIS servis in trgovina d.o.o.
Litijska cesta 45
1000 Ljubljana

Kontakti:
Tel: +386 (0) 1 586 38 30
E-mail: info@geoservis.si
Spletna stran: www.geoservis.si

Delovni čas:
Od ponedeljka do petka: od 07:30 do 15:30 ure
Sobota in nedelja: zaprto

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.