Naslovnica Trendi Fiona je dobro prestrašila udeležence Exatlona

Fiona je dobro prestrašila udeležence Exatlona

Avtor: Spletno Uredništvo
Orkan Fiona, ki je zadnje dni pustošil po Portoriku, se je nato usmeril tudi na sosednjo Dominikansko republiko. Tam poteka snemanje tekmovalne oddaje Exatlon Slovenija, vendar so morali snemanje prekiniti ter se na čelu z novopečenim voditeljem šova Juretom Koširjem kar lepo umakniti na varno.
Fiona je dobro prestrašila udeležence Exatlona

V Dominikanski republiki je med oglašanjem Jureta Koširja še vedno divjalo neurje (foto: Planet TV)

Orkan Fiona, ki je v minulih dneh opustošil Portoriko, se je nato usmeril proti severozahodu in sosednjemu otoku Hispanioli. Tam je orkan prizadel predvsem Dominikansko republiko, kjer poteka tudi snemanje tekmovalne oddaje Exatlon Slovenija, ki jo pravkar predvajajo na Planet TV. Da z orkani ni šale, so se prepričali vsi prisotni, saj je poleg lokalne infrastrukture močno neurje prizadelo tudi prizorišča in tekmovalne poligone.

»Vsi tekmovalci so orkan preživeli na varnem, v hišo so premestili tudi ekipo, ki trenutno biva v baraki. Zaradi vremenskih razmer je produkcijska ekipa sprejela vse potrebne ukrepe za varnost vseh tako pred kot za kamero, celotna ekipa pa se zdaj trudi čim prej sanirati nastalo škodo in ponovno vzpostaviti vse elemente, potrebno za snemanje,« so zapisali v uradnem sporočilu za javnost PR službe Planet TV.

Viharne vremenske razmere v Dominikanski republiki so lepo vidne v kratkem posnetku novopečenega voditelja šova, nekdanjega vrhunskega smučarja Jureta Koširja. Medtem ko Jure javnosti razlaga, da je bila zadnja orkanska noč nekaj neverjetnega, pa v njegovem ozadju še vedno divja nevihta z močnimi sunki vetra in z občasnim bliskanjem. Več o orkanu in njegovih posledicah bodo v Exatlonu pokazali šele v prihajajočih epizodah, snemanje naj bi se namreč že nadaljevalo.

Oddaja Exatlon Slovenija je na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri, v soboto ob 19.45 pa je na Planet TV na vrsti še posebna komentatorska oddaja ‘Exatlon: Brez cenzure’. V tej oddaji znana TV voditeljica Jasna Kuljaj z izkušenim ‘exatloncem’ Denisom Porčičem – Chorchypom in podobno mišičastim Frankom Bajcem debatira o najbolj zanimivem aktualnem dogajanju na prizoriščih in poligonih. Ta teden bodo imeli zagotovo marsikaj za povedati…

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.