Naslovnica Trendi Film, kjer se prav vse vrti okrog Nicolasa Cagea

Film, kjer se prav vse vrti okrog Nicolasa Cagea

Avtor: Spletno Uredništvo
Čez mesec dni bo premiero v slovenskih kinematografih doživel film ‘Neznosno breme ogromnega talenta’, kjer se res vse vrti okrog slavnega Nicolasa Cagea. Prve napovedi govorijo o izjemnem filmu slavnega igralca, ki sicer igra samega sebe in je obenem tudi med producenti filma.
Film, kjer se prav vse vrti okrog Nicolasa Cagea

Slavni igralec in slavno dubrovniško obzidje v ozadju (foto: Blitz Slovenija)

Natanko 28. aprila bo tudi v slovenska kina vstopil film ‘Neznosno breme ogromnega talenta’ (The Unbearable Weight of Massive talent), v katerem absolutno igra glavno vlogo oskarjevec Nicolas Cage.  Cage namreč v tem filmu o samem sebi igra glavno vlogo Nica Cagea in se za nameček pojavi tudi med producenti. Zgodba filma govori o igralcu, ki mu ugaša kariera in je zato pripravljen sprejeti nenavaden posel, vreden milijon ameriških dolarjev.

»Udeležiti se mora rojstnega dne svojega super oboževalca, ki je med drugim tudi miljarder. Ko zaradi spleta okoliščin stvari postanejo izjemno divje, je Nic prisiljen postati različica nekaterih svojih najbolj ikoničnih in priljubljenih likov, da bi svojo ženo in hčer izvlekel izpod rok oboževalca, za katerega se izkaže, da je zloglasni šef narko kartela. Gre za akcijsko črno komedijo, za katero sta scenarij spisala Tom Gormican in Kevin Etten,« razkriva napovednik.

Film, katerega distributer je podjetje Blitz Slovenija, mnogi že sedaj napovedujejo kot zelo zabaven – glavni igralec naj bi odigral celo svojo najboljšo vlogo v karieri. Velja dodati, da je bil film posnet leta 2020 v Dubrovniku in okolici, tako da bo gledalcem ponudil že dobro znane lokacije (me drugim tudi kultnega dubrovniškega hotela, ki se nahaja tik nad obalo in vilo Šeherezado, eno izmed najbolj ekskluzivnih lokacij v jadranski regiji).

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.