Naslovnica Slovenija Eslovenia se je prišla razvajat v Slovenijo

Eslovenia se je prišla razvajat v Slovenijo

Avtor: Spletno Uredništvo
Slovenska turistična organizacija je v zadnjih dneh gostila 25-letno manekenko in tekmovalko brazilskega televizijskega šova Eslovenio Marques. Slednja je postala slavna tudi zaradi svojega zanimivega imena, ki v prevodu pomeni Slovenija. Po Esmerladi, ekipi serije Rebelde in koncertu skupine Yo soy Luna smo tako doživeli nov prestižni obisk zvezdnice iz Latinske Amerike.
Eslovenia se je prišla razvajat v Slovenijo

Eslovenia in ekipa restavracije Milka (foto: STO/zaslonski zajem IG profila eslomarques)

Televizijski kanal Globo je najbolj znana brazilska televizijska družba (medijska družba Globo pa ena največjih na svetu), zato je na prek 200-milijonskem tržišču, ki ga predstavlja Brazilija, najbolj spremljan vir novic in zabave. Na priljubljenem resničnostnem šovu te družbe Big Brother Brasil se je letos uveljavila manekenka Eslovenia Marques, katere ime po portugalsko pomeni Slovenija. Zato je dekle v Braziliji in pa tudi v Sloveniji sprožilo velik val zanimanja.

Hitro je reagirala Slovenska turistična organizacija (STO), ki je skupaj z Veleposlaništvom Slovenije v Braziliji povabila Eslovenio na obisk v Slovenijo. Skupaj z zaročencem Lucasom Bissolijem in z njuno PR-ovko so tako v zadnjih dneh prečesali našo državo podolgem in počez, si ogledali naravne lepote, spoznavali slovensko kulturo, okušali dobrote iz slovenskih kuhinj in kleti, se zabavali ter se razvajali tudi v termah.

»Par, ki je zelo aktiven na družbenih omrežjih, svojih skoraj 5 milijonov sledilcev (Eslovenii trenutno sledi več kot 3,1 milijone sledilcev, medtem ko Lucasa zaenkrat spremlja več kot 1,8 milijonov sledilcev) vseskozi obvešča o aktivnostih, ki smo ju zanju pripravili,« so pojasnili s STO.

In kaj vse si je brazilska ekipa ogledala? Maribor, čokoladno vasico, restavracijo Mak, najstarejšo trto, hotelu Atlantida v Rogaški Slatini, Kranjsko Goro in okolico, restavracijo Milka, Bled in Blejski otok, Lipico, Postojnsko jamo, Ljubljano, Jezersko….

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.