Naslovnica Trendi Elvisa bodo v slovenskih kinih dočakali z glasbo v živo

Elvisa bodo v slovenskih kinih dočakali z glasbo v živo

Avtor: Spletno Uredništvo
Jutri v Slovenijo prihaja Elvis. Gre za biografski film o slavnem ameriškem glasbeniku Elvisu Presleyu, a je film po vseh napovedih tako privlačen, da bodo marsikje po slovenskih kinematografih za jutrišnje predpremiere pripravili posebne spremljevalne programe.
Elvisa bodo v slovenskih kinih dočakali z glasbo v živo

Elvis v elementu – prva množična histerija najstnic zaradi glasbenika (foto: Blitz Slovenija)

Jutri se bo v kinih po Sloveniji pričel predvajati visoko-proračunski biografski film ‘Elvis’, ki govori o življenju legendarnega Elvisa Presleya, predvsem o njegovem kompleksnem odnosu z menedžerjem Tomom Parkerjem in z ženo Priscillo Presley. Film je na prestižnem festivalu v Cannesu ob premieri požel izjemne 12-minutne stoječe ovacije, ganil pa naj bi tudi danes živeče Elvisove sorodnike.

Film je režiral Baz Luhrmann, glavni vlogi pa igrata Austin Butler (Elvis) in slavni Tom Hanks (Parker). Slovenija bo prvi dan predvajanja (t.i. ‘predpremierni dan’) pričakala s številnimi spremljevalnimi dogodki. V kinu Cineplexx Ljubljana – Rudnik bo od 18. ure dalje na sporedu premiera Rock radia, s pijačo dobrodošlice, z legendarnim roza Cadillacom, možnostjo snemanja posebnih video-selfijev, sledil pa bo še koncert skupine Smooth Band.

Smooth band je bil sicer leta 2018 razglašen za najboljše izvajalce Elvisove glasbe v Evropi. V ljubljanskem Kinu Bežigrad bo istočasno potekala premiera Radia 1, kjer bo od 18. ure dalje obiskovalce ogrevala skupina Sam’s Fever, ki že 10 let preigrava Elvisove hite. V mariborskem kinu Maribox pa bo pred prvo projekcijo publiko zabaval Samir Kobler, prav tako dolgoletni izvajalec in ljubitelj Elvisovih pesmi.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.