Naslovnica Oglaševanje DSTG, tesarstvo in krovstvo

DSTG, tesarstvo in krovstvo

Avtor: Spletno Uredništvo

Specialisti za vse vrste streh…..

DSTG tesarstvo in krovstvo

Specialisti za vse vrste streh….. (foto: streha-dstg.si) 

 

 

Podjetje DSTG je že od svojega nastanka specializirano za strehe, svojo ponudbo pa smo skozi leta še izjemno razširili in izpolnili, da bi lahko prišli nasproti prav vsem različnim zahtevam naših strank. Zato se danes ne ukvarjamo le s tesarstvom in krovstvom, ampak tudi s kleparstvom, z vgradnjo strešnih oken in še z marsičem.

Pri našem delu je ključna kakovost, tako storitev, kot tudi materialov. Le z zagotavljanjem visoke kakovosti obojega smo namreč lahko na koncu vsi zadovoljni – najprej vi, naše stranke in posledično tudi mi, izvajalci.

V podjetju DSTG prav vsako delo nadvse strokovno izpeljemo od začetka do konca, pri tem pa Vam najprej svetujemo, oziroma so Vam vedno na voljo naše dolgoletne izkušnje. Poleg nasvetov pri nas tudi vse ostalo priročno dobite na enem mestu.

Tako lahko pri nas nabavite ves potreben material za vašo streho ali za ostale posege, mi Vam zagotovimo dostavo do doma, nato poskrbimo za kakovostno izgradnjo, montažo oziroma popravilo in na koncu tudi počistimo za seboj.

Strehe

V središču naše pestre ponudbe ostajajo strehe – pa naj gre za izdelavo nove strehe, prenovo vaše stare, že dotrajane strehe ali pa le odpravo kakšne manjše poškodbe na obstoječi strehi. V naši ponudbi so vse različne vrste krovskih storitev – odkrivanje, prekrivanje in pokrivanje strehe, postavitev hidroizolacije in  postavitev toplotne izolacije, razna popravila ter  vzdrževalna dela na že obstoječih strehah in ostrešjih. V naši ponudbi pa je zadnje čase vse bolj priljubljena gradnja strehe ‘na ključ’.

Našim strankam vedno dajemo na voljo izbiro med bogato paleto različnih vrst strešnih kritin, kot so opečne, betonske, jeklene, pločevinaste, panelne, bitumenske, plošče iz umetnih materialov in salonitne plošče, pa tudi žlote za odtekanje vode. Pri tem najbolj pogosto uporabljamo kritine prepoznavnih in v slovenskem podnebju že dobro preizkušenih blagovnih znamk, kot so Bramac, Creaton, in Tondah.

Tesarska dela

V podjetju DSTG Vam nudimo tudi cel kup raznovrstnih tesarskih storitev, ki niso namenjene izključno streham, ampak obsegajo izgradnje brunaric, nadstreškov, pergol, različnih lesenih hišic, paviljonov, vrtnih ut in lop ter tudi balkonskih, stopniščnih in vrtnih ograj.

Tudi na področju lesenih gradenj smo preizkušeni strokovnjaki, zato Vam lahko pomagamo ali vsaj svetujemo že pri izdelavi načrtov za vse tesarske gradnje. Sicer pa pri naših tesarskih posegih največkrat uporabljamo kvaliteten bukov in smrekov les.

DSTG tesarstvo in krovstvo 1

Pri nas boste deležni  kvalitetnih tesarskih storitev….. (foto: streha-dstg.si)

 

 

Kleparska dela

Ker k streham in k ostalemu neizbežno sodijo tudi kovinski elementi, brez njih naša ponudba ne bi bila popolna. Med naše kleparske storitve poleg že omenjenih žlot (stiščišča površin več streh oziroma ploskev več-kapnih streh, ki služijo za odtekanje vode) sodijo še  montaža žlebov, različne vrste drugih odtokov, snegolovi ter izdelave dimniških in ostalih zaključnih obrob.

Tudi pri naših kleparskih storitvah uporabljamo kakovostne, trajne in že dobro preverjene materiale, kot sta baker in aluminijasta pločevina.

Vgradnja strešnih oken

K strešnemu delu večine objektov poleg strešnikov, tramov in žlebov sodijo tudi okna. Strešna okna imajo svojo osnovno uporabno funkcijo predvsem glede svetlobe in zračenja, a so hkrati močno izpostavljena zunanjim vremenskim vlivom. Našo ponudbo smo zato dokončno zaokrožili z vgradnjo strešnih oken preverjenih blagovnih znamk Velux, Roto in Okpol.

Ker morata biti zagotovljeni kakovostna toplotna izolacija in popolna hidro (voda in vlaga) izolacija objekta, pri vgradnji ne pazimo le na sama okna, ampak tudi na pravilno izbiro in namestitev okenskih obrob.

DSTG tesarstvo in krovstvo 2

K strešnemu delu spada tudi izdelava strešnih oken….. (foto: streha-dstg.si)

 

DSTG – vse za kakovostno streho, za vaše in naše zadovoljstvo!

 

Dstg, tesarstvo in krovstvo
David Stare s.p.
Pokopališka ulica 22
4000 Kranj

Kontakti:
Tel: +386(0) 40 431 200
E-mail: streha.dstg@gmail.com
Spletna stran: www.streha-dstg.si

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.