Naslovnica Gospodarstvo Druga konferenca trajnostne transformacije

Druga konferenca trajnostne transformacije

Avtor: Spletno Uredništvo
Javna agencija za promocijo slovenskega gospodarstva Spirit Slovenija bo v sredo izpeljala drugo konferenco trajnostne transformacije, ki so jo poimenovali ‘Zavedanje – znanje – dejanje’. Konferenca bo virtualna, oz. bo potekala prek videokonferenčne platforme Zoom.
Druga konferenca trajnostne transformacije

Fotovoltaične celice na pašniku (foto: pixabaycom)

Državna agencija za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije SPIRIT Slovenija bo zadnjo sredo v mesecu marcu organizirala drugo konferenco trajnostne transformacije. Na spletnem dogodku, poimenovanem ‘Zavedanje – znanje – dejanje’bodo v treh zaporednih tematskih pogovorih predstavili konkretne izkušnje devetih slovenskih podjetij, ki so že stopila na pot trajnostne strateške poslovne transformacije.

»V drugem delu posveta bomo spoznali konkretne projekte, razvite v načrtovanem in vodenem procesu trajnostne transformacije poslovanja v štirih podjetjih, ki so že začela izvajati svoje zastavljene trajnostne poslovne strategije.Zadnji del konference bo namenjen podjetjem, ki bi se želeli seznaniti s procesi programa TSPT pod okriljem SPIRIT Slovenija ter pogojev za sprejem v program preko javnega razpisa,« so pojasnili s SPIRIT Slovenija.

Cilj razpisa razkriva že njegov (sicer absolutno predlog) uradni naslov, ki se glasi ‘Spodbujanje trajnostne poslovne strateške transformacije in razvoj novih poslovnih modelov v slovenskih podjetjih za lažje vključevanje v globalne verige vrednosti’. Gre za vključevanje slovenskih malih in srednje velikih podjetij (MSP) v procese sodobnih poslovnih preobrazb.

Med pogovori znotraj posameznih sklopov bi radi podrobneje prikazali celovit proces, ki so ga deležna podjetja v programu, kateri že dve leti poteka pod okriljem agencije. Na spletni konferenci pa bodo podeljena tudi priznanja 35 slovenskim podjetjem ob uspešno opravljeni Akademiji trajnostne poslovne strateške transformacije v lanskem in predlanskem letu.

Konferenca bo sicer  v sredo (31. marca) potekala med 14. in 17. uro prek videokonferenčne platforme Zoom.

 

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.