Naslovnica Oglaševanje Dobrodošli na deželi v apartmajih Hribar

Dobrodošli na deželi v apartmajih Hribar

Avtor: Spletno Uredništvo

Dobrodošli v naših apartmajih v Srednji vasi pri Kamniku…..

Nahajamo se daleč od mestnega vrveža… (foto: osebni arhiv) 

 

Daleč od mestnega vrveža, v naravi osrednje Slovenije v Srednji vasi pri Kamniku v Tuhinjski dolini se nahaja domačija pr’ Ostan’k – Apartmaji Hribar. Domačija predstavlja odlično izbiro, če se želite naužiti podeželskega zraka, se odpočiti in se med sprostitvijo zbližati z naravo. Dobra lokacija nudi mnoge možnosti raziskovanja okoliške pokrajine, številnih bližnjih zanimivosti ter tudi več različnih možnost aktivnega preživljanja prostega časa s športnimi aktivnostmi.

Na naši domačiji, ki se nahaja v Srednji vasi pri Kamniku imamo na voljo štiri prijetne in sodobno opremljene apartmaje . Poskrbeli bomo, da vam pri nas ne bo dolgčas, saj na domačiji prebiva veliko domačih živali, preizkusili se boste lahko v različnih kmečkih opravilih, poskusili slastne domače dobrote, se v udobnih apartmajih in okoliški naravi spočili in nabrali novo energijo za vrnitev v vsakdanje obveznosti. Možnosti za aktivno preživljanje časa so raznolike, saj je okolica odlična za kolesarjenje, odločite se lahko tudi za sprehode po okoliških hribih in ostale športne aktivnosti ali pa si čas popestrite z nabiranjem sočnih gozdnih sadežev. V neposredni bližini je vse kar potrebujete za udobno bivanje, med tem tudi trgovina, bar, teniško igrišče ter nekaj okusnih podeželskih gostiln in picerij.

Nudimo štiri sodobne apartmaje, od tega sta dva manjša (studio), dva pa večja in primerna tudi za družine, saj imata po dve spalnici. Studia sta primerna za največ 3 osebe, saj je poleg dveh ležišč možno postaviti še eno dodatno ležišče. Obsegata funkcionalen predprostor, kuhinjo s kuhalno ploščo, vsemi pripomočki in hladilnikom ter jedilnim prostorom. V dnevnem prostoru je televizija, dve ločljivi postelji in eno dodatno ležišče. V studiu je tudi WC s kopalnico in balkon.

Sodobni apartmaji za vse generacije… (foto: osebni arhiv)

 

Večja dvosobna apartmaja sta podobna studiu, le da imata v kuhinji tudi pečico ter dve spalnici, v katerih je ena zakonska postelja ter v drugi dve ločeni postelji. Obe spalnici imata zadostno število velikih garderobnih omar, ki vam zagotovijo dodatno udobje. Sedežno garnituro v dnevnem prostoru lahko enostavno spremenite v ležišče, kar nudi dodatna dva ležišča. Tako sta apartmaja primerna za do šest oseb.

Vsi apartmaji imajo svoj vhod in brezžični internet, za goste pa so zagotovljeni tudi parkirni prostori.

Apartmaji imajo vse kar potrebujete za sodobno bivanje… (foto: osebni arhiv)

 

Zaradi naše lokacije smo na izhodiščni točki za obisk mnogih znamenitosti v osrednji Sloveniji. Najbližje so Terme Snovik, ki so od nas oddaljene le dobra 2 kilometra. Z obiskom term si lahko čas popestrite z mnogimi vodnimi atrakcijami, notranjim ter zunanjim bazenom, savnami, sproščujočimi masažami, solariji, pestro restavracijsko ponudbo, pozimi pa tudi s čudovitim drsališčem in ostalim spremljevalnim programom oz. prireditvami. Gosti naših apartmajev so deležni posebnih popustov pri nakupu vstopnice za kopanje in wellness storitev.

Za ljubitelje pohodništva je v Tuhinjski dolini veliko označenih pohodnih poti, na svoj račun pa bodo prišli tudi ljubitelji kolesarjenja, saj je kolesarjenje na urejenih poteh v prelepi pokrajini pravi užitek.

Ljubiteljem gora priporočamo Menino planino (1508 m) ali pa bolj poznano Kamniško Veliko planino, na kateri je več planinskih koč, planšarstvo in vlečnica. Priljubljena je ob vseh letnih časih, saj pozimi nudi možnost smuka in sankanja. V zimskem času je odlična izbira tudi obisk Krvavca, ki je primeren tudi za tiste bolj zahtevne smučarje. Ljubiteljem gora priporočamo Menino planino (1508 m) ali pa bolj poznano Kamniško Veliko planino, na kateri je več planinskih koč, planšarstvo in vlečnica. Priljubljena je ob vseh letnih časih, saj pozimi nudi možnost smuka in sankanja. V zimskem času je odlična izbira tudi obisk Krvavca, ki je primeren tudi za tiste bolj zahtevne smučarje. Odločite se lahko za obisk 9 kilometrov oddaljenega naravnega zdravilnega gaja v Tunjicah, ki je odlično za razstrupitev telesa ter si ogledate staro mestno jedro Kamnika, ki je od nas oddaljeno 6 kilometrov. V zanimivem srednjeveškem mestu si namreč lahko ogledate znamenitosti, kot so mali grad, stari grad in grad Zaprice ter obiščete dobro obiskane kamniške prireditve – srednjeveški dnevi, narodne noše itd. Obiščete lahko več bližnjih baročnih cerkva v dolini, med katerimi je najbolj obiskana cerkev sv. Miklavža. Po predhodnem ogledu si lahko ogledate cerkev in mežnarijo s črno kuhinjo. Čudovite so tudi ostale cerkve v dolini, kot so Sela, Šmartno, Loke, Špitalič, Motnik…

Ne smete pozabiti na obisk Arboretuma v Volčjem Potoku, do katerega je 11 kilometrov vožnje. Arboretum je najbolj znan javni park v Sloveniji, v katerem vam bo pogled na prelepe rože, drevesne nasade in grmovnice sprostil vse čute. Zraven Arboretuma se nahajajo tudi površine za golf.

V enaki razdalji 11 kilometrov je tudi Kamniška Bistrica, kjer lahko preživite sproščujoč dan na svežem zraku, ob izviru reke v prijetni neokrnjeni naravi.

Kako priti do nas?
Od Ljubljane smo oddaljeni le 24 kilometrov. Če prihajate iz smeri Ljubljane, se odpeljete skozi Kamnik v Tuhinjsko dolino, ki je v smeri Maribor, Celje. Po tabli naselja Srednja vas nadaljujete pot mimo trgovine, ter kmalu zatem na ostrem ovinku pri Marijini kapelici zavijete levo. Naravnost se zapeljete še 40 m in tako pridete do našega dvorišča.

Če nas želite obiskati iz smeri Maribor Celje, pa zapustite avtocesto na izvozu Vransko, cesta vas bo peljala proti Kamniku skozi Tuhinjsko dolino. Po tabli za naselje Srednja vas nadaljujete pot mimo gasilskega doma in na ostrem ovinku pri Marijini kapelici zavijete levo. Po 40 m ravne ceste se boste pripeljali na naše dvorišče.

Obiščite nas in preživite prijetne dni v objemu čudovite pokrajine ter družbi vaših najbližjih!

 

Apartmaji Hribar
Srednja vas pri Kamniku 14
1241 Kamnik

Kontakti:
Tel: +386(0) 1 839 27 00
Gsm 1: +386(0) 41 882 559
Gsm 2: +386(0) 41 837 286
E-mail: info@apartmaji-hribar.si
Spletna stran: www.apartmaji-hribar.si
Koordinate: 46.226565, 14.681969

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.