Naslovnica Oglaševanje Računovodski servis Anđelina za vse tipe poslovnih subjektov

Računovodski servis Anđelina za vse tipe poslovnih subjektov

Avtor: Spletno Uredništvo

Pri nas so finance vašega podjetja vedno urejene….

Anđelina

Pri nas so finance vašega podjetja vedno urejene….(foto: freepik.com) 

 

Smo samostojni računovodski servis Anđelina, ki je prisoten na trgu od leta 2008. V najstniška leta smo vstopili kot prijazna in zanesljiva računovodska organizacija, ki izvaja storitve s svojega področja namenjene gospodarskim družbam, samostojnim podjetnikom, združenjem in društvom ter ostalim pravnim subjektom, ki opravljajo dejavnost in potrebujejo strokovno pomoč računovodstva.

Redno se udeležujemo različnih izobraževanj in skušamo slediti toku vsakodnevnih sprememb, ter tako stranke redno obveščati o spremembah, ki jih je potrebno upoštevati. Sodelujemo tudi s priznanimi zunanjimi strokovnjaki s področja pravne in delovno-pravne zakonodaje.

Vprašali se boste, zakaj izbrati ravno nas?
Enostavno je, nam lahko zaupate, ker smo za vas dosegljivi takrat, ko nas potrebujete. Našim strankam zagotavljamo maksimalno varnost in strokovnost storitev z zavarovanjem za primer naše strokovne napake.

Naša strokovnost sovpada z vsemi standardi s področja računovodstva, ker se naši zaposleni redno izobražujejo in izpopolnjujejo svoje znanje. Vendar damo pomen tudi drugi, človeški plati. Za nas ste vi in vaše podjetje oseba in ne zgolj številka, zato se za vas zavzemamo s posebno vnemo, a ne glede na vse to, smo računovodski servis, ki vam vnaprej pove, koliko vas bo naša storitev stala.

Kaj nudimo?
Nudimo vam vse, da bo vaše podjetje še uspešnejše v panogi v kateri posluje.

Ker se zavedamo, da vam za opravljanje administrativnih del v podjetju pogosto primanjkuje časa, vam lahko priskočimo na pomoč, saj s tega področja nudimo storitve izstavljanja računov, IOP obrazcev, potnih nalogov in opominov v vašem imenu. Prav tako smo vešči pisanja dopisov, prijav potreb po delavcih ter priprave dokumentacije za bančna posojila. Po vso dokumentacijo pridemo na sedež vašega podjetja.

Anđelina 1

Računovodska organizacija za vse oblike poslovnih subjektov…..(foto: freepik.com)

 

Naša osrednja dejavnost so storitve računovodskega servisa. Poleg omenjenih administrativnih storitev, nudimo še storitve e-bančništva, izdajanje e-računov in priprava e-izvršb. Redno strokovno usposabljanje naših sodelavcev rezultira pri storitvah, ki jih opravljamo v dogovorjenih časovnih rokih, dosledno ter skladno z zakonodajo Republike Slovenije in slovenskimi ter mednarodnimi računovodskimi standardi. Naše storitve zajemajo vodenje glavne knjige ter vseh vrst davčnih evidenc (saldakonti kupcev in dobaviteljev, register osnovnih sredstev, obračun osebnih dohodkov, obračun regresa, dnevnic in podjemnih pogodb ter obračun najemnin in ostalih podobnih postavk). Vodimo tudi pomožne evidence, kot so materialno in blagovno knjigovodstvo obračun obresti in fakturiranje. Prav tako nudimo storitev izdelave vseh poročil in zaključnih računov za potrebe AJPES-a in FURS-a.

Tretji steber delovanja oziroma storitev našega podjetja je povezan s svetovanjem. Storitev svetovanja ponujamo s področja poslovnega, finančnega in davčnega svetovanja. Posameznikom ali družbenikom, ki se podajajo na pot podjetništva pomagamo pri ustanavljanju primerne oblike poslovnega subjekta. Nudimo kadrovsko svetovanje pri katerem opravimo tudi vse administrativne zahteve – prijava in odjava, pogodbe o zaposlitvi in aneksi, ipd.). Prav tako vam svetujemo pri investiranju v osnovna sredstva vašega podjetja ter izbiri ustrezne banke ali drugega vira financiranja.

Anđelina 2

Nudimo tudi različna svetovanja….(foto: freepik.com)

 

Računovodski servis Anđelina – da bodo računi vašega podjetja vedno urejeni!

 

Računovodski servis Anđelina
Prečna ulica 35
2317 Oplotnica

Kontakti:
Tel: +386 (0) 59 927 827
Gsm: +386 (0) 51 360 322
Fax: +386 (0) 59 927 827
E-mail: info@andelina.si
Spletna stran: www.andelina.si

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.