Naslovnica Oglaševanje Dobro psiho-fizično počutje s pomočjo Theta healing tehnike

Dobro psiho-fizično počutje s pomočjo Theta healing tehnike

Avtor: Spletno Uredništvo

Theta healing je moderno-revolucionarna tehnika za osebno rast in dobro vsesplošno počutje….

Dobro psiho fizično počutje s pomočjo Theta healing tehnike

Sem mojstrica in učiteljica japonske tehnike zdravljenja…..(foto: facebook.com/editatomic/) 

 

V današnjem času je večini od nas pomembno, da smo srečni in uspešni, smo zdravi ter imamo dovolj denarja za vsakodnevne obveznosti in potrebe, smo čustveno stabilni kot tudi da duhovno rastemo oziroma se duhovno razvijamo. Ob vsem naštetem se v nas samih avtomatično zastavi vprašanje: “Kako naj to dosežem?”. Tukaj “nastopi” naše podjetje Osebna rast, Edita Tomič.

Naj se vam na samem začetku na kratko predstavim. Sem Edita Tomič ter sem ustanoviteljica Zavoda Life Style Coaching. Poznate me kot mojstrico in učiteljico japonske tehnike zdravljenja in samozdravljenja imenovane Usui Reiki. Hkrati pa sem učiteljica začetnega in nadaljevalnega seminarja ThetaHealing. Že kot malo in radovedno punčko sta me zanimala predvsem Budizem in z njim povezana budistična filozofija. Leta so minevala in v času odraščanja sem prevzela odgovornost do ostalih družinskih članov. V času pubertete sem na prvo mesto postavila šolanje, saj sem si potem lahko ustvarila zavidanja vredno kariero. Pri tem sem se mogla znova in znova dokazovati okolici, da jaz kot odrasla, samostojna in odgovorna oseba, vse to zmorem in znam. Ob vsem tem dokazovanju pa sem popolnoma pozabila nase in na moje počutje. Posledično je sledilo poklicno izgorevanje in šok.

V tistem “prelomnem trenutku” sem se odločila za energetsko zdravljenje pri Reiki mojstrici. Ker mi je ta način zdravljenja zelo pomagal, sem želela tudi drugim pomagati na isti način. Začela sem študirati Reiki in z mojo vedoželjnostjo ter vztrajnostjo sem opravila vse potrebne izpite. Tako začetne kot tudi vse nadaljevalne. Kmalu pa sem spoznala moč in tehniko Theta healing. In tako sem danes učiteljica začetnega in nadaljevalnega seminarja ThetaHealing.

THETA HEALING

Theta healing je predvsem revolucionarna metoda oziroma tehnika zdravljenja in meditacije. Leta 1995 je to vrstno metodo odkrila zelo nadarjena zdravilka Vianna Stibal iz Idaho Falls-a, ki se nahaja v ameriški zvezni državi Idaho. Čeprav beseda “zveni” mistično oz. čudežno, je to predvsem znanstvena metoda katero so potrdili številni znanstveniki na podlagi eksperimentov. Pri tej tehniki se uporablja različne naravoslovne vede med katerimi prednjačijo kemija, fizika, biologija ter kvantna fizika in mehanika. Naj poudarimo tudi to, da sama metoda nima nikakršne povazave z nobeno vero ali religijo ter ni omejena na spol ali starost. Skratka primerna je za vse. Tukaj se “daje” poudarek na prepričanje, da se vsako stvar v življenju lahko naučite ob tem pa spremenite svoja dosedanja stališča in prepričanja o drugih in predvsem o vas samih. Iz strani znanstvenikov je bilo ugotovljeno, da se s tovrstno metodo blaži stres, pospeši se globoka fizična sprostitev in mentalna jasnost. Spodbuja se dobro počutje človeka in izločanje endoftinov. Pospešujejo govorno sposobnost in IQ govorno izražanje.

Da pa lahko postanete kreator svojega življenje imamo za vsa pripravljene različne seminarje. Pri začetnem seminarju se boste povezali s Kreatorjem in dobili vpogled v svoje telo. Ob tem pa vas bomo naučili tudi odpravlajti stres in skrbi iz vsakdanjega življenja. Naučili se boste tudi prepoznati in odpraviti strahove. Seznanjeni boste s sedmimi nivoji obstoja. Naučili vas bomo tudi vse o angelih varuhih in njihovem delovanju.

Za udeležbo na seminarju ne potrebujete nobenega predznanja ter ni potrebno da imate kakršnokoli versko prepričanje. Edino kar potrebujete je velika “doza” dobre volje ter osebna odločitev, da se želite naučiti nekaj novega.

V kolikor pa želite še poglobiti znanje o Theta healing metodi, imamo za vas nadaljevalni seminar. Tukaj boste svoje do sedaj pridobljeno znanje prenesli v prakso. Se pravi kako tehniko in znanje uporabljati v vsakdanjem življenju.

Imamo pa še vrsto drugih seminarjev in delavnic: ThetaHealing seminar Manifestiranje in obilje, seminar Koplji globlje – Dig Deeper, delavnico na temo Partnerski odnosi, predavnje Vloga hormonov, delavnico o premagovanju stresa, delavnico Kako izboljšati lastno blaginjo?, delavnica priprava na izpite, maturo, diplomo, nastop, učenje jezika, delavnico Rezanje vezi ter Tečaji, delavnice in osebno svetovanje za gluhe.

Dobro psiho fizično počutje s pomočjo Theta healing tehnike 1

Theta healing je revolucionarna metoda zdravljenja in meditacije….(foto: pixabay.com)

 

REIKI

Reiki se uvršča med alternativne načine zdravljenja pri katerem se uporablja polaganje rok. Reiki je davnega leta 1922 razvil japonski budist Mikao Usui. Beseda Reiki je sestavljena iz besede rei, ki pomeni »univerzalno« in se nanaša na raven duha in telesa ter iz besede ki, kar pomeni življenjsko vitalno energijo.

V vsakem izmed nas kroži oziroma se pretaka univerzalna življenska energija. To energijo strokovnjaki opisujejo kot zelo prijetno in toplo. Pri tem naj poudarimo, da reiki izvajalec predstavlja prevodnika te energije. In zakaj se odločiti za tovrstno metodo? Preprosto zaradi tega, ker Reiki zvišuje vibracije vsemu čemur stopi v stik. Uravnava vašo avro oz. biopolje, dviguje imunski sistem ker odstranjuje strupe iz vašega telesa, sprosti vaše energetske blokade in s tem posledično omogoči boljši pretok skozi čakre oziroma energetske centre. Pomaga tudi pri ozaveščanju in odpravljanju negativnih miselnih kot tudi čustvenih vzorcih. Skratka lahko na kratko povzamemo, da deluje na vseh glavnih življenskih nivojih: fizičnem, mentalnem, duhovnem, čustvenem in eteričnem nivoju.

Da lahko sami izvajate Reiki metodo je potrebno osvojiti štiri stopnje izobraževanja in pet različnih simbolov. To pomeni, da se ga je potrebno učiti postopno ter v določenem časovnem zaporedju.

Prva stopnja deluje na fizično telo. Tukaj je izrednega pomena fizični dotik rok. Inicirani pa ste tudi s simbolom moči imenovanem GHO-KU-REI. Le-ta je potreben za odpiranje kanala in povečan pretok energije.

Pri drugi stopnji boste prejeli dva simbola. Prvi se imenuje  SHI-HE-KI. S pomočjo tega simbola boste odpravili različne čustvene blokade,  negativne misli in prepričanja. Drugi simbol se imenuje HON-SHA-ZE-SHO-NEN. Ta simbol služi predvsem za delo na daljavo ter deluje na mentalno plat telesa (uporablja se za zdravljenje karme, travm)

Ko boste prišli do tretje stopnje, boste prejeli mojstrski simbol kateri se imenuje DAI-KO-MIO. Deluje predvsem na duhovno plat telesa.

Po uspešno zaključenih treh stopnjah izobraževanja, je naposled le “prišla” četrta stopnja in z njo tudi peti simbol. Zadnja stopnja je stopnja učitelja, simbol pa se imenuje RAKU. S tem postanete učitelj Reiki-ja.

Dobro psiho fizično počutje s pomočjo Theta healing tehnike 2

Reiki je alternativni način zdravljenja s polaganjem rok….(foto: freepik.com)

OSEBNO SVETOVANJE

Živimo v času, ko se je potrebno okolici neprestano dokazovati na različnih področjih: v službi, šoli, starševstvu, na partnerskem področju. Če hočemo “biti in” moramo slepo slediti trendom in biti na vsakem koraku popolni. Pri vsej tej navidezni popolnosti, pa se nemalokrat “notranje zlomimo”, kar se navzven kaže kot strah, trema, ljubosumje, panični napad, težave v partnerskem odnosu oziroma v družinskem življenju…..

Na podlagi vsega naštetega že več kot 10 let nudim kvalitetno osebno svetovanje: Reading – intuitivni vpogledi, Reiki terapije, Partnersko svetovanje, Svetovanje in pomoč po Skypu, WhatsApp in WeChat, Odpiranje čaker, Seminar Lifestayle coaching, Delavnica narišite svojo osebnost ter en brezplačni nasvet.

Naredite nekaj za vaše dobro “notranje počutje” in brez vsakršnega strahu ali sramu me kontaktirajte. Zavedajte se, da tudi za vas obstaja lepo življenje.

 

Osebna rast, Edita Tomič
Savska cesta 3 A
1000 Ljubljana
(II. nadstropje)

Kontakti:
Tel: +386(0) 40 451 799
E-mail: tomic.edita@gmail.com
Spletna stran: www.osebnarast.si
Koordinate: 46.063773, 14.524613

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.