Naslovnica Trendi Dan državnosti, Gringo in Umori v gorah

Dan državnosti, Gringo in Umori v gorah

Avtor: Spletno Uredništvo
Na Planet TV se v prihodnjih dneh obetajo tri novosti. Jutri bo na sporedu posebna oddaja ob Dnevu državnosti, v nedeljo prihaja odbita akcijska komedija Gringo, v ponedeljek pa se pričenja nova nemška kriminalna serija Umori v gorah.
Dan državnosti, Gringo in Umori v gorah

Benedikt – Andreas Giebel, Johanna – Ines Lutz in Jerry – Peter M. Marton (foto: PR Planet TV)

Ob praznovanju slovenskega Dneva državnosti bo jutri (v petek, 25. junija) že ob 18.45 na Planet TV posebna enourna oddaja z naslovom ’30 let Slovenije’. Nato v nedeljo ob 19.45 na Planet prihaja akcijska komedija ‘Gringo’, v kateri glavne vloge igrajo Charlize Theron, David Oyelowo in Joel Edgerton. Ta film iz leta 2018 je označen z IMDb oceno 6,1 in bo predvajan premierno na slovenskih televizijah.

»Zgodba nas popelje v Mehiko, kamor je moral omikani poslovnež in nežna dušica Harold Soyinka dostaviti eksperimentalno tabletko marihuane, a se je znašel na milost in nemilost prepuščen svojim zahrbtnim kolegom doma, lokalnim mamilarskim šefom in tajnemu plačancu, ki je razcepljen glede moralnosti svojega početja. Harold tako prečka mejo med zglednim državljanom in iskanim zločincem…« razkriva napovednik komedije.

Od ponedeljka pa Planet TV starta nova nemška kriminalna serija ‘Umori v gorah’ (Watzmann ermittelt), v kateri zločine v idiličnem okolju nemških gora raziskuje neobičajen par detektivov. Serija bo na programu od ponedeljka do srede ob 19.45. Zgodba nanizanke govori o inšpektorju Benediktu Beisslu, ki že vrsto let vodi malo policijsko postajo, potem pa mu za sodelavca dodelijo mladega Jerrya Paulsena.

Jerry se kmalu začne ‘dobivati’ s šefovo hčerko Johanno, kar seveda zaplete odnose med ‘tastom’ in ‘zetom’ oz. med sodelavcema. »Nenavadni detektivski par in njune družinske vezi so podlaga za zabavno mešanico priložnostnega humorja in različnih kriminalnih primerov, ki jih vseskozi spremlja čudovit gorski svet,« pravi napovednik nove serije, ki je med nemško publiko zelo priljubljena, zato že snemajo tretjo sezono.

Pa še nekaj velja omeniti – serija ima tudi pozitivno rasno ozadje. Jerry je namreč napol temnopolt, saj je en od njegovih staršev afroameričan, zgodba pa se, najbrž ne po naključju, dogaja prav v mestecu Berchtesgaden, ki je sicer po vsem svetu znano po tem, da je imel v neposredni bližini Adolf Hitler svojo alpsko počitniško rezidenco.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.