Naslovnica Oglaševanje Cvetličarna Omers – kjer imamo rožice za vsako priložnost

Cvetličarna Omers – kjer imamo rožice za vsako priložnost

Avtor: Spletno Uredništvo

Ljubezen do rastlin je z nami že več kot 50 let….

Rožice polepšajo še tako turobni dan…(foto: cvetlicarnaomers.si) 

Rožice polepšajo še tako turobni dan…(foto: cvetlicarnaomers.si) 

 

Cvetličarna Omers je slovensko družinsko podjetje, ki domuje v središču Domžal in se ponaša z več kot 50-letno zgodovino izjemno uspešnega delovanja. Od leta 1999 cvetličarno vodi druga generacija družine Omers, ki je, upoštevajoč sodobne trende, še dodatno dvignila nivo ponudbe podjetja skoraj do popolnosti.

Cvetličarna Omers danes svojim strankam nudi strokovno znanje, umetniško inspiracijo in nadvse bogate izkušnje vrhunske cvetličarske ekipe. Pri tem so naša temeljna vodila profesionalen odnos do strank, poslovna kultura in težnja po perfekciji. Le tako lahko primerno poskrbimo za zadovoljstvo vseh  naših klientov.

V Cvetličarni Omers smo vam vedno na voljo za najrazličnejše nasvete. Poleg tega vas lahko obiščemo kjerkoli v Sloveniji in si skupaj ogledamo amibent, ki bi ga radi polepšali s cvetjem. Ne glede na vrsto Vaše potrebe ali želje, naj gre za enkratni dogodek ali za dolgotrajno okrasitev, za zunanji ali notranji prostor, v Cvetličarni Omers imamo pripravljene profesionalne cvetličarske rešitve za vse izzive.

Naše cvetlične  kreacije so namenjene najrazličnejšim priložnostim, našo bogato ponudbo pa lepo zaokrožuje cela vrsta artiklov, ki so posredno povezani s cvetjem. Nudimo tudi možnost naročanja prek spleta, predvsem pa smo ponosni, da smo ena redkih cvetličarn v državi, ki ne posluje le v Sloveniji, ampak tudi v tujini.

PONUDBA ZA SLOVENIJO

Poroke

V Cvetličarni Omers smo poklicni poročni cvetličarji z dolgoletno tradicijo, zato nam zaupajo tudi najpomembnejši organizatorji porok. Ne glede na velikost poroke imajo sveže rože vedno ključno vlogo. Brez čudovitih rožnih buketov in vrste nežnih cvetličnih dekoracij si najlepšega dneva za mladoporočence sploh ne moremo predstavljati.

Tega se v Cvetličarni Omersa zelo dobro zavedamo in zato pri porokah izjemno pedantno poskrbimo za vsak najmanjši detajl. Vse se začne s prijavnico za osebni razgovor, oziroma z izpolnjevanjem posebnega obrazca. Tako ni nič prepuščeno naključju.

Poleg imen mladoporočencev, lokacije in vrste aktivnosti (cerkveni obred, civilni obred, kosilo, večerja, zabava, spominsko fotografiranje…) se posvetimo vsem klasičnim poročnim artiklom, kot so šopek za nevesto, naprsni šopek za ženina, naprsni šopki za priče in ostale goste, košara z lističi, blazinica za prstana ter tudi dekoraciji vozil.

Poročni šopek oz cvetlična krona je “pikica na i” na vsakem poročnem dnevu..(foto: cvetlicarnaomers.si)

Poročni šopek oz cvetlična krona je “pikica na i” na vsakem poročnem dnevu..(foto: cvetlicarnaomers.si)

 

Lončnice in ozelenitev prostorov

Lončnice so odlična rešitev za obdaritev sorodnikov, prijateljev, poslovnih partnerjev in pravzaprav kogarkoli. So lepega videza, izražajo čustva in so nadvse cenjene. Če nekomu podarimo rožo, to pomeni, da mislimo nanj, da ga imamo radi, da ga spoštujemo…

Sicer se naše izjemno pestra kolekcija cvetlic spreminja skozi različne letne čase, vendar pa imamo vedno na zalogi bogato ponudbo zunanjih in notranjih rastlin, orhidej ter zunanjih in notranjih sezonskih nasadov, v katero sodijo Caladium, Aglaonema, Klorofitum, Praprot, Fikus Ginseng, Slonova noga, Flamingovec, Krasula, razne Orhideje…  Vse te cvetlice so na voljo tudi za posebno dekoracijo oz. ozelenitev Vaših poslovnih prostorov.

Ta segment naše ponudbe pa imenitno dopolnjujejo raznovrstni okrasni lonci oziroma vaze za cvetje. Na voljo so Vam modeli Victor, Clemente, Lester, Gabriel, Imca, Douro in Carlos, ki se med seboj razlikujejo po velikosti, obliki, barvi, stilu in ceni.

Šopki

Če so lončnice odlična rešitev, pa so šopki rož naravnost fantastični prav za vsako pomembno zasebno priložnost, pa naj gre za rojstvo, za praznovanje rojstnega dneva ali obletnice, za nastop pred občinstvom, za najrazličnejše nagrade, za izkazovanje ljubezni, za zaroko, za preselitev v nov dom ali za otvoritev novega poslovnega objekta…

V naši ponudbi je običajno prek 30 različnih vrst šopkov, zato smo povsem prepričani, da lahko izpolnemo prav vsako Vašo željo oziroma potrebo.

Sezonske dekoracije

Našo izjemno bogato cvetlično ponudbo dopolnjujejo še posebne sezonske dekoracije, med katere  sodijo venčki Turkizna pomlad, Jesenski venček, Zelena pomlad, venček Litopad in venček Rumena pomlad.

Ostala darila

Da bi resnično dosegli maksimalni nivo ponudbe, smo cvetličnim kreacijam dodali še nekaj daril za sladokusce, kot so čokolade Črni ribez Chocome, Jasmin Cocome, Pomaranča Cocome, Cabernet Sauvignon Cocome, Vijolica Cocome, Raffinee 4 Chocome, Raffinee Malina Chocome, Raffinee Makadamija Chocome in Gin Petit Chocome.

Poleg slastnih čokolad so v naši ponudbi daril še komplet skodelic s krožniki, buteljka sladkega vina vrste Prosecco in kipec angela varuha.

Žalno cvetje, žalne sveče in dekoracija grobov

V Cvetličarni Omers smo izkušeni profesionalci za dekoracije s cvetjem za vse Vaše vsakodnevne in vse najbolj radostne življenjske dogodke, enako smo specializirani tudi za najtežje trenutke. Tu so izjemno pomembni naša poklicna etika, človečnost, humanost in razumevanje ob izgubi.

Zavedamo se, da je potrebno biti ob takšnih priložnostih ljudem še posebej blizu, saj izbor nagrobnega ali žarnega venca, šopka, ikeban ali drugih žalnih cvetličnih kreacij v težkih življenjskih trenutkih ni tako preprosto.

V naši ponudbi so poleg žalnega cvetja tudi žalne sveče in dekoracija grobov. Poleg tega smo na voljo za svetovanje, za pripravo pogrebnih aranžmajev in tudi za dostavo cvetja – po vsej Sloveniji in tudi po vsem svetu.

PONUDBA ZA TUJINO – TELEFLORA

V Cvetličarni Omers smo posebej ponosni, da smo del globalne mreže Teleflora , prek katere lahko zagotovimo dostavo cvetnih kreacij po večjem delu planeta Zemlja. Smo kontanktna točka za vso Slovenijo in smo Vam na voljo za visokokakovostne storitve, ki jih mreža Teraflora International nudi že od leta 1934.

Naročilo za dostavo cvetja po najrazličnejših predelih zemeljske oble je zelo preprosto in običajno poteka prek telefona, zelo veseli pa bomo tudi, če se kar osebno zglasite v naši cvetličarni.

Vaše najdražje pa z šokom rož razveselite tudi v tujini, saj smo del Teleflore…(foto: cvetlicarnaomers.si)

Vaše najdražje pa z šokom rož razveselite tudi v tujini, saj smo del Teleflore…(foto: cvetlicarnaomers.si)

 

Cvetličarna Omers – ko sveže cvetje res polepša Vaše življenje!

 

Cvetličarna Omers Domžale
Strehar Apolonija s.p.
Ljubljanska cesta 72, 1230 Domžale

Kontakti:
Tel: 01 72 26 520
E-mail: info@cvetlicarnaomers.si
Spletna stran: www.cvetlicarnaomers.si

Delovni čas:
Od ponedeljka do petka: od 08:00 do 18:00 ure
Sobota: od 08:00 do 12:00 ure
Nedelja: zaprto

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.