Naslovnica Oglaševanje Brezhibno delovanje avtoklime za prihajajoče tople dni

Brezhibno delovanje avtoklime za prihajajoče tople dni

Avtor: Spletno Uredništvo

Visoke poletne temperature nas kar vabijo na morje. Vožnja proti morju v dolgih kolonah razgretih avtomobilov lahko postane “prava nadloga”.

Servis kjer boste s svetovno priznanimi certifikati deležni profesionalno tehničnega svetovanja (foto: avtoklime-pro.si)

 

Prav zato v podjetju Avtoklime Pro poskrbimo, da vas klima v vašem vozilu ne bo “pustila na cedilu”. Z našimi dolgoletnimi izkušnjami in svetovno priznanimi certifikati boste deležni profesionalno-tehničnega svetovanja in izobraževanja na področju avtoklimatske naprave.

 

V samem sistemu klimatske napreva se nahaja plin R134A, ki je izredno higroskopičen in posledično potrebuje redno vzdrževanje. Z rednim servisiranjem avtoklime boste prihranili porabo goriva in s tem tudi finančna sredstva. Sama avtoklima se bo manj obrabila, kar vam bo omogočilo, da boste v svoji avtomobilski kabini vedno imeli optimalno temperaturo.

Brezhibno delovanje avtoklime za tople dni….(foto: avtoklime-pro.si)

 

Grelci

Grelci v avtomobilu imajo izredno pomembno vlogo v hladnejših dneh. Omogočijo, da se bo vaš parkirani avto ogrel, osušil in po potrebi tudi “odmrznil”. Pri nas vam bomo vgradili, servisirali in prodali avtogrelce priznanih blagovnih znamk WEBASTO in EBERSPÄCHER.

 

Servis

Poleg vzdrževanja in servisiranja avtoklim vsem našim strankam nudimo popravilo in vzdrževanje vozil vseh blagovnih znamk. Ekipa strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami bo poskrbela, da bo vaše prevozno sredstvo varno in pripravljeno na brezskrbne ure vožnje. Veseli smo, če nam pripeljete tudi kakšnega old timer-ja, katerega bomo popravili nežno in z veliko pazljivostjo. Tako kot se za njegova leta tudi “spodobi”.

Poleg vzdrževanja in servisiranja avtoklim nudimo popravilo in vzdrževanje vozil….(foto: avtoklime-pro.si)

 

Prepričani smo, da boste pri nas našli vse potrebne storitve kot tudi rezervne dele, zato si rezervirajte svoj termin in nam pripeljite vaše vozilo.

 

Avtoklime Pro – Boris Ajnik s.p.
Zaloška cesta 217a
1000 Ljubljana

Kontakti:
Tel: +386 40 506 454
E-mail: info@avtoklime-pro.si
Spletna stran: www.avtoklime-pro.si

Delovni čas:
ZIMSKI:
od 15.septembra do 31.marca: od 08:00 do16:00 ure
POLETNI:
od ponedeljka do petka: od 08:00 do 17:00 ure

Sobote, nedelje in prazniki: ZAPRTO!

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.