Naslovnica Trendi Bolezen je preložila začetek nove sezone kviza Milijonar

Bolezen je preložila začetek nove sezone kviza Milijonar

Avtor: Spletno Uredništvo
Jutri (5. decembra) bi se morala ob 20. uri na Planet TV pričeti nova sezona kviza Milijonar. Pri voditelju Juretu Godlerju bi se moralo najprej v nizu dobrodelnih oddaj zvrstiti nekaj zanimivih VIP-gostov. Vendar pa je ekipo ustvarjalcev kviza napadla bolezen in so morali zato pričetek sezone tik pred zdajci prestaviti.
Bolezen je preložila začetek nove sezone kviza Milijonar

Bolezen je nepričakovano preložila začetek nove sezone kviza Milijonar (foto: PR Planet TV)

V ponedeljek (5. decembra) naj bi se na Planet TV predvidoma začela nova sezona kviza Milijonar. Voditelj Jure Godler je že zelo nestrpno čakal na pričetek svoje četrte sezone vodenja tega zelo priljubljenega in hkrati tudi globalno prepoznavnega televizijskega kviza. Nove epizode slovenske verzije Milijonarja bi morale biti na sporedu od ponedeljka do srede, vsakič točno ob 20. uri.

“Priprave so v polnem zagonu in ravno danes sem bil v studiu Milijonarja, da sem spet padel v vzdušje naše kvizovske arene. Na monitorjih se je že malo nabral prah, tako da sem tudi malo čistil. Zdaj je studio vrhunsko urejen in takšen bom tudi jaz, samo da me rekonstruirajo in retuširajo v maski,” se je v svojem prepoznavnem slogu še pred dnevi pošalil voditelj kviza Jure Godler, ki pa je tudi namignil, da se med gosti kviza lahko pojavil celo predsednik države Borut Pahor.

Potem pa je sledilo nepričakovano sporočilo za javnost Planet TV, da so morali zaradi bolezni v ekipi ustvarjalcev kviza Milijona pričetek predvajanja nove sezone preložiti na kasnejši datum, ki zaenkrat še ni znan. Sicer bodo prve oddaje nove sezone podobno kot že v preteklosti povsem dobrodelno obarvane, na njih pa bo nastopilo nekaj zanimivih VIP-gostov, ki bodo svoje znanje (in neznanje) dokazovali v parih.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.