Naslovnica Šport Bliža se zadnje dejanje neuspešnih košarkarskih kvalifikacij

Bliža se zadnje dejanje neuspešnih košarkarskih kvalifikacij

Avtor: Spletno Uredništvo

S Košarkarske zveze Slovenije so spomnili, da sta pred moško člansko reprezentanco še zadnji dve tekmi v nesrečnih kvalifikacijah za letošnje svetovno prvenstvo. Najprej bodo izbranci Radovana Trifunovića gostovali v Turčiji in nato v ponedeljek, 25. februarja, ob 19. uri v Stožicah gostili reprezentanco Ukrajine.

Prvega zvezdnika slovenske košarke Luke Dončiča seveda tokrat ne bo v Stožice (foto: kzs.si)

 

Pred moško člansko košarkarsko reprezentanco je še zadnji cikel kvalifikacij za letošnje svetovno prvenstvo v košarki. #mojtim je na žalost že ostal brez uvrstitve na SP na Kitajskem, a izbranci selektorja Rada Trifunovića bodo storili vse, da se od kvalifikacij in navijačev poslovijo vsaj z dobro košarkarsko predstavo, obljubljajo na Košarkarski zvezi Slovenije (KZS).

Vstopnice (za zeleni ring in deluxe sedeže ob igrišču) za dvoboj z Ukrajino, ki bo v ljubljanskih Stožicah na sporedu v ponedeljek, 25. februarja, ob 19. uri, so že na voljo. Do 18. februarja bodo vstopnice v predprodaji že za 5 €, saj bo Nova KBM pokrila polovico cene vsake vstopnice. “Po tem datumu in vse do dneva tekme boste navijači vstopnice lahko kupili po enotni redni ceni 10 €.

Prav tako pa bo od 19. februarja dalje na voljo tudi paket 3 + 1 po ceni 30 € (paketna prodaja na dan tekme ni možna). Na dan tekme bo cena posamezne vstopnice 15 €, že pa so na voljo tudi deluxe sedeži ob igrišču, cena te vstopnice znaša 95 €. Posebne ugodnosti bodo deležni člani skupnosti Navijači #mojtim, saj bodo prav vsi, ki so že zvesti podporniki slovenske košarke prejeli brezplačno vstopnico.

Vstopnica jim bo posredovana na elektronski kontaktni naslov, ki so ga navedli ob včlanitvi. Le to pa si lahko zagotovi tudi prvih 300 novih navijačev, ki se bodo med 28. januarjem in 18. februarjem včlanili v skupnost Navijači #mojtim, so še sporočili s KZS. Vseeno pa ostaja grenak prikus, saj je bila reprezentanca evropskih prvakov v teh kvalifikacijah neuspešna, medtem ko bi si slovenski ljubitelji košarke nedvomno zaslužili kaj več

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.