Naslovnica Trendi Bliža se letošnji festival Melodije morja in sonca

Bliža se letošnji festival Melodije morja in sonca

Avtor: Spletno Uredništvo
Prihodnjo soboto bo portoroški Avditorij gostil 42. festival Melodije morja in sonca. Lanskemu lokalnemu voditeljskemu triu, ki so ga tvorili Lorella Flego, Iztok Gustinčič in Tomaž Klepač so letos dodali še Bernardo Žarn, za zmago pa se bo potegovalo 14 skladb.
Bliža se letošnji festival Melodije morja in sonca

Skupna fotografija voditeljev in nastopajočih na 42. festivalu MMS (foto: Jadran Rusjan/Avditorij Portorož)

Služba za komuniciranje Radiotelevizije Slovenija je spomnila, da se hitro bliža nova izdaja festivala Melodije morja in sonca (MMS). Na sporedu bo namreč prihodnjo soboto, 8. julija 2023. Lokacija ostaja enaka kot že vrsto let in sicer bo festival potekal v portoroškem Avditoriju. Lanskemu lokalnemu voditeljskemu triu, ki so ga tvorili Lorella Flego,Iztok Gustinčič in Tomaž Klepač so letos dodali še Bernardo Žarn.

Nastopilo bo 14 izvajalcev in sicer so to Alya Elouissi (s pesmijo ‘Valovim’), Ani Frece & Hotel za srečo (‘Razvajenka’), Annia (‘Na pol poti’), Bomb Shell (‘Potujem’), BOOOM! (‘Portoroško sonce’), BosaZnova (‘Običajen par’), Boštjan Velkavrh (‘Za druge in zase’), Gregor Ravnik (‘Torek’), Marijan Novina (‘Zgodba ribiča’), RiNa (‘Ko dan zaspi’), Saša Lešnjek (‘Tipi z jeepi’), Simon Vadnjal (‘Prizma’), Stela Sofia (‘Sebe daj’) ter Žigan Krajnčan & Teo Collori (‘Jadra’).

Prenosi v živo se bodo pričeli ob 21. uri (oziroma kakšno minutko prej), festival pa bo moč spremljati na petih različnih programih –  TV SLO 1, Prvem programu Radia Slovenija, Radiu Koper, Radiu Maribor in na spletni strani rtvslo.si. Z RTV Slovenija so še spomnili, da sta lani na festivalu MMS prvo mesto osvojili Anika Horvat in Tinkara Kovač s skladbo ‘Do roba in še čez’.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.