Naslovnica Oglaševanje BizZone – najem jadrnic po ugodni ceni

BizZone – najem jadrnic po ugodni ceni

Avtor: Spletno Uredništvo

Brezskrben dopust med valovi morja, romantični sončni zahod sredi prostranega morja, kulinarični ples morskih dobrot…..

BizZone najem jadrnic po ugodni ceni

Najem jadrnice po konkurenčni ceni….(foto: bizzone.org) 

 

V podjetju BizZone smo najprej dolgo nabirali jadralske izkušnje, nato pa smo jih nadgradili leta 2002, ko smo uradno registrirali našo dejavnost za izvajanje navtičnega turizma. Na osnovni cilj je bil približati jadranje vsem ljubiteljem narave, morja, sonca in vetra v laseh ter jadralske užitke začiniti z okusno zdravo morsko prehrano.

Danes je podjetje BizZone polnoletno, zato že lahko govorimo o spoštljivo dolgem pomorskem stažu in predvsem o tisočih morskih miljah, ki smo jih skupaj z našimi zadovoljnimi strankami prepluli v tem času. Še nedolgo nazaj je bilo preživljanje počitnic, dopustov in prostega časa na jadrnicah ekskluzivna domena elit. Na srečo so se časi spremenili in jadranje je postalo nekaj, kar si lahko privošči prav vsakdo.

Tudi zato našim strankam vedno nudimo pestro izbiro najrazličnejših jadrnic. Poskušamo namreč priti nasproti vsem, zadovoljiti vse zahteve in vse potrebe naših klientov, pa naj gre za družine z otroci, skupine prijateljev, sodelavcev ali službenih partnerjev, za team-buildig,  za študente in tudi za športne jadralce, ki bi se radi tekmovalno udeležili kakšne regate.

BizZone najem jadrnic po ugodni ceni 1

Brezskrben dopust med valovi morja….(foto: bizzone.org)

 

Pred izborom vam svetujemo glede vrste plovila, glede predvidene rute, glede varnosti in predpisov, dodamo pa tudi koristne gastronomske informacije z destinacij ob vaši načrtovani poti. Smo resno podjetje, ki se ponaša z ugodnimi cenami in s partnerskim sodelovanjem s kar 32 navtično-čarterskimi podjetji s področja Jadranskega morja.

Naša baza dostopnih plovil obsega kar 7000 jaht, jadrnic in katamaranov, ki so zasidrane po marinah v Sloveniji, Hrvaški, Črni gori, Italiji, Grčiji, Turčiji, Švedski, Franciji, Španiji in Norveški ter celo na Sejšelih, Maldivih in Karibih.

Ker je vreme včasih nepredvidljivo, veter spremenljiv, čas pa vse bolj dragocen, je osnova naše ponudbe zelo uporabna spletna storitev Last Minute. Prek našega sodobnega sistema On-line bookinga namreč lahko izjemno hitro in na preprost način najdete točno tisto, kar potrebujete za vašo jadralsko avanturo.

Zaradi naših ugodnih cen se bo zagotovo našlo nekaj, kar bo hkrati tudi zelo primerno za vaš žep. Poleg Last Minute najemov so zadnje čase zelo priljubljeni tudi Vikend najemi, ki trajajo od 2 do 5 dni.

BizZone najem jadrnic po ugodni ceni 2

Notranjost jadrnice vas bo popeljala v udobje vašega doma….(foto: bizzone.org)

 

Vaša izbira prek spletnega sistema On-line booking je izjemno enostavna, saj jadrnice na razpolago razvrščamo glede na datum in rok najema, glede na število kabin, na izhodiščno marino, na letnik, na vrsto glavnega jadra, glede na nekatere posebne želje strank in glede na znamko plovila (Bali, Bavaria, Benetau, Cobra, Cyclades, Delphia, Dufour, Elan, Fountain Payot, GIB Sea, Grad Soleil, Hanse, Jennau, Lipari, Lagoon, Lavezzi, Oceanis, Salona, Sun Odyssey, Nautitech,Vektor…).

BizZone – naj jadranje postane tudi vaša navada!

 

Bizzone, najem jadrnic, katamaranov in jaht
Dominik Košič s.p.
Celjska cesta 23
3240 Šmarje pri Jelšah

Kontakti:
Tel: +386(0) 3 810 11 75
Gsm: +386(0) 31 843 438
Fax: +386(0) 3 810 11 76
E-mail: info@bizzone.org
Spletna stran: www.bizzone.org

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.