Naslovnica Šport Jutri proti Hrvatom, pred EP pa še dvakrat proti Italijanom

Jutri proti Hrvatom, pred EP pa še dvakrat proti Italijanom

Avtor: Spletno Uredništvo
Slovenska moška rokometna reprezentanca se v Zrečah od nedelje marljivo pripravlja na bližnje Evropsko prvenstvo, jutri pa jo že čaka prva prijateljska tekma. Varovanci slovenskega selektorja Ljubomirja Vranješa se bodo v celjskem Zlatorogu ob 18.30 pomerili s Hrvaško.
Prizor z uvodnega dela priprav slovenske moške rokometne reprezentance v Zrečah (foto: FB RZS)

Slovenska moška rokometna reprezentanca je v nedeljo v svoji tradicionalni pripravljalni bazi v Zrečah pričela priprave na bližnje Evropsko prvenstvo, ki bo januarja potekalo na Madžarskem in na Slovaškem. Varovanci slovenskega selektorja Ljubomirja Vranješa bodo pred odhodom na EHF Euro 2022 na domačih parketih v Sloveniji odigrali tri pripravljalne tekme, od katerih bo prva na vrsti že jutri.

Prva pripravljalna tekma bo tudi najbolj zanimiva, saj se bo slovenska izbrana vrsta jutri ob 18.30 v celjskem Zlatorogu pomerila z najbolj atraktivnim nasprotnikom – z reprezentanco Hrvaške. Žal bo zaradi zadnjih vladnih proti-koronskih odlokov število gledalcev jutri v celjski dvorani manjše, kot je bilo prvotno predvideno. Zato so bile vstopnice razprodane že na božično soboto.

»Obveščamo vas, da so vse vstopnice za tekmo med reprezentancama Slovenije in Hrvaške, s katerimi razpolagamo zaradi novega odloka Vlade RS, razprodane. Vstop v dvorano Zlatorog bo omogočen le imetnikom veljavnih vstopnic. Vsi, ki ste ostali brez vstopnic za obračun s Hrvaško, vabljeni, da naše rokometaše spremljate na preostalih dveh pripravljalnih tekmah proti Italiji v Trbovljah (5.1.) in Kopru (7.1.),« so sporočili z Rokometne zveze Slovenije.

Evropsko moško rokometno prvenstvo 2022 bosta med 13. in 30. januarjem skupaj gostila Madžarska in Slovaška. Slovenska izbrana vrsta se bo v prvem delu tekmovanja v Debrecenu v skupini A po vrsti pomerila s Severno Makedonijo, Dansko in Črno Goro.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.