Naslovnica Trendi Balladero v Milijonarju, filma vikenda pa sta Nadarjena in Zlato

Balladero v Milijonarju, filma vikenda pa sta Nadarjena in Zlato

Avtor: Spletno Uredništvo
Planet TV kot za vsak konec tedna tudi tokrat pripravlja nekaj zanimivih novosti. Jutri zvečer bo tako voditelj Jure Godler v kvizu Milijonar najprej gostil prijavljene tekmovalce in tekmovalke, potem pa bo za dobrodelne namene na vroči stol sedel še kantavtor Dominik Bagola – Balladero. Za nedeljski večer pa se napoveduje še televizijska premiera kriminalne drame ‘Zlato’ (Gold), v kateri ima glavno vlogo Matthew McConaughey.
Balladero v Milijonarju, filma vikenda pa sta Nadarjena in Zlato

Prizor iz filma ‘Nadarjena’ (foto: PR Planet TV)

Kviz ‘Milijonar’ z voditeljem Juretom Godlerjem bo na Planet TV jutri (v soboto, 25. marca) najprej postregel s tekmovalkami in tekmovalci, ki so se sami prijavili za sodelovanje v oddaji. Kot je postalo že običajno, pa bo nato na vroči stol sedel še znan obraz in sicer za dobrodelne namene. Tokrat bo to pomurski glasbenik Dominik Bagola, znan kot Balladero, ki bo denar namenil ‘Junakom 3. nadstropja’.

Po kvizu Milijonar bo jutri na Planet TV ob 21.30 na sporedu še drama ‘Nadarjena’ (‘Gifted’) s Chrisom Evansom v vlogi samohranilca Franka, ki se trudi vzgajati svojo genialno nečakinjo, ob tem pa se s zaplete v bitko za njeno skrbništvo in sicer kar z lastno materjo. Poleg nadarjene otroške igralke Mckenne Grace v filmu igra tudi dobitnica Oskarja Octavia Spencer, film pa ima visoko IMDb oceno 7,6.

Pojutrišnjem pa bo ob 20. uri na sporedu še kriminalna drama z naslovom ‘Zlato’ (‘Gold’), v kateri igrajo Matthew McConaughey, Edgar Ramirez in Bryce Dallas Howard. »Skoraj neprepoznavni McConaughey igra propadlega poslovneža Kennyja, ki se mu zaprejo vsa vrata na Wall Streetu, zato zadnji denar porabi za odpravo iskanja zlata v indonezijski džungli.

S pomočjo geologa Michaela res odkrijeta bogato zemljišče, toda za odprtje rudnika potrebujeta veliko denarja. Kenny se odpravi nazaj v ZDA, kjer vzbudi veliko zanimanje in na borzi čez noč obogati. Vendar si vsak želi odrezati čim večji kos bleščeče pogače, zato se visokoleteče sanje hitro sesujejo v prah,« razkriva napovednik nedeljskega večernega filma.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.