Naslovnica Magazin Avtomoto redakcija praznuje okroglih dvajset let obstoja

Avtomoto redakcija praznuje okroglih dvajset let obstoja

Avtor: Spletno Uredništvo
Avtomoto redakcija spletnega portala Siol ta mesec praznuje okrogel jubilej – 20. leto obstoja. Danes je Avtomoto uveljavljen medij, kjer se zbirajo vse teme iz sveta avtomobilizma in motociklizma, v zadnjih letih pa se vse tudi bolj posveča trajnosti in sicer prek elektromobilnosti.
Avtomoto redakcija praznuje okroglih dvajset let obstoja

Aktualni pogled na spletno stran Avtomoto (foto: siol.net/TSmedia PR)

Avtomoto redakcija spletnega portala Siol pravkar praznuje okroglo 20. obletnico obstoja. V teh dveh desetletjih delovanja so z marljivostjo in zanesljivostjo informacij člani redakcije pridobili velik doseg svojih objav, najbrž celo največjega med vsemi slovenskimi za avtomobilizem in motociklizem specializiranimi mediji. Skrivnost uspeha se skriva v zanimivosti objav, ki pritegnejo tako avto-moto zanesenjake, kot tudi vse ostale bolj laične bralce.

»Danes je Avtomoto priljubljen spletni mozaik, ki združuje najbolj raznolike teme iz sveta avtomobilizma in motociklizma, od najbolj svežih novic, aktualnega dogajanja, zgodovine, najnovejših tehnologij, t. i. prvih voženj z mednarodnih predstavitev, kjer med prvimi spoznavamo najnovejše avtomobile, opravljanja okoli sto avtomobilskih testov letno, reportaž, zgodb, intervjujev, nasvetov in vse do elektromobilnosti,« sporočajo s Siola.

Prav elektro-mobilnosti in ostalim modernim mobilnostnim rešitvam bodo v redakciji v bližnji prihodnosti še naprej posvečali posebno pozornost. Sicer pa so za bralce v jubilejnem obdobju pripravili posebno serijo ekskluzivnih reportaž z različnih področij avtomobilizmain motociklizma, o katerih je Avtomoto obširno poročal v dvajsetih letih svojega obstoja. Prav tako na Avtomoto za bodočnost obljubljajo še več zanimivih videovsebin.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.