Naslovnica Oglaševanje Atlet Sport Tapetništvo

Atlet Sport Tapetništvo

Avtor: Spletno Uredništvo

Smo uspešno tapetniško podjetje…

Smo uspešno tapetniško podjetje…(foto: atletsport.si) 

 

Atlet Sport Tapetništvo je mlado, a uspešno tapetniško podjetje iz Begunj na Gorenjskem, ki svojim strankam od leta 2013 ponuja pester nabor storitev tapetništva v različnih panogah in dejavnostih. V tem kratkem času smo si s trdim delom hitro pridobili sloves kakovostnega proizvajalca, o čemer pričata tako pridobljeni certifikat Izdelek slovenske obrti (ISO), kot tudi dejstvo, da smo postali pomemben partner podjetja Elan Inventa, za katerega proizvajamo oblazinjene dele za najrazličnejše vrste športne opreme.

V našem specializiranem tapetniškem podjetju se vsak dan trudimo, da izpolnimo pričakovanja klientov in sicer primarno tako, da kakovostno in hitro izdelamo naročene artikle. Prisluhnemo pa prav vsaki vaši želji in naredimo vse, da se uresniči. Tudi zato smo zaupanja vreden partner, nosilec najvišje bonitetne ocene AAA, ki prisega na profesionalen odnos do naših strank, pa naj gre za posameznika ali za večje podjetje.

Naša ponudba vključuje oblazinjeno pohištvooblazinjeno športno opremo, odrske zavese, oblazinjeno opremo v navtiki, zaščitne PVC ponjave in markize ter tudi izdelavo copat in pasov. Da, tako je – izdelujemo tudi sobne copate in pasove iz usnja in filca, za večja naročila  pa lahko copate oblikujemo skladno z vašimi željami. V naši spletni trgovini lahko izbirate med več kot 100 izdelki s področja copat, pasov, pasjih ovratnic in nahrbtnikov, narejenih iz naravnih materialov slovenskih proizvajalcev.

Izdelava oblazinjenega pohištva je bolj zahteva, a smo prav tako zelo prilagodljivi – lahko vami v celoti izdelamo novo sedežno garnituro, lahko pa vam samo oblazinimo, prenovimo ali popravimo vašo staro garnituro. Enako velja za jedilne kote, stole ter katerokoli drugo oblazinjeno pohištvo. V vsakem primeru pa so vsi naši izdelki napravljeni po dejanskih izmerah in se bodo do milimetra natančno prilegali vašemu ambientu.

Oblazinjeno pohištvo se bo natančno prilegalo vašemu ambientu….(foto: atletsport.si)

 

Vrhunska izdelava in natančnost so še posebej pomembni v navtiki, saj gre velikokrat za nestandardne dimenzije na eni in zelo zahtevne stranke na drugi strani. V našem podjetju pa se takšnih izzivov veselimo in že imamo bogate izkušnje pri opremljanju oblazinjenih delov notranjosti vseh vrst plovil (Elan, Seaway, Barke Bonom, AD Boats).

Trpežne zaščitne PVC ponjave in markize so prav tako naša prodajna uspešnica. Tudi PVC ponjave izdelujemo po vaših dimenzijah, toda z ojačanim robom in z očesi za pritrditev. Našo ponudbo v tem prodajnem segmentu dopolnjujejo še vzdržljiva senčna platna za pergole in markize ter nepropustne ponjave za avtomobile in prikolice.

Vrhunsko vam obnovimo vsak kos pohištva….(foto: atletsport.si)

 

Tudi odrske zavese so del naše ponudbe. Z njimi lahko povsem po vaših željah in točno po vaših merah zastremo oder ali katerikoli drugi prostor, smo pa tudi ponosni partner podjetja Maori d.o.o.

Potrebujete kakovostno tapetniško storitev? Atlet Sport Tapetništvo je pravi odgovor za vas.

 

Atlet Sport Tapetništvo
Aleš Bukovec s.p.
Zapuže 16a
4275 Begunje na Gorenjskem

Kontakti:
Tel: +386 (0) 68 173 092
E-mail: info@atletsport.si
Spletna stran: www.atletsport.si

Delovni čas:
Od ponedeljka do petka: od 09:00 do 15:00 ure
Sobota in nedelja: zaprto

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.