Dekor Ida

Avtor: Spletno Uredništvo

Izdelujemo in prodajamo zavese, prte, prevleke za blazine, pregrinjala…

Naj eleganca vstopi v vaš dom….(foto: facebook.com/DEKOR.IDA.ZAVESE) 

 

Dekor Ida je družinsko podjetje, kjer se izkušnje prenašajo iz generacije na generacijo. Z izdelavo zaves, prtov in vseh preostalih tekstilnih izdelkov za okraševanje ambientov smo začeli že leta 1989. Krasijo nas torej dolgoletne izkušnje, ponašamo pa se z razkošno paleto materialov in modelov zaves domačih ter tujih proizvajalcev. Skrb za zadovoljstvo strank nam narekuje, da morajo biti vsi naši izdelki obstojni, učinkoviti, kakovostni, uporabni za vaš prostor in strokovno vgrajeni. Znamo prisluhniti vašim željam, vam svetovati in olajšati izbiro najprimernejše rešitve za vaše potrebe.

Ekipa Dekor Ida vam nudi zelo široko izbiro ponudbe in novosti sodobnih krojev, vzorcev ter barv. Naše unikatno obojestransko vezenje se posebej izkaže pri ponudbi različnih zaves, ki jih sešijemo skladno z modnimi trendi in želji stranke. Uporabljamo pa tudi trojno vezenje. Gre za tehnologijo, kjer s pomočjo specializiranega računalniškega programa vašo idejo spremenimo v vbode, z njimi našijemo določen motiv, napis ali znak na določen izdelek.

Sicer pa predstavljajo osrednji del naše ponudbe zavese. Zavese oplemenitijo vsak bivalni prostor, mu dajo domačnost, živahnost, razkošje – pri opremljanju stanovanja so običajno ‘pika na i’.  Poleg tega poskrbijo za zasebnost in primerno svetlobo v prostoru.

Zavese so pika na i vsakega prostora….(foto: facebook.com/DEKOR.IDA.ZAVESE)

 

Naborne zavese so dejansko nagubane zavese, ki se lahko izdelajo na različne načine. Primerne so za skoraj za vse ambiente in stile opremljanja ambientov, saj izjemno dopolnjujejo prostor. Možnosti izbire nabornih zaves so praktično neomejene, a je za dosego pričakovanega učinka potreben tudi dober premislek in tudi nasvet našega izkušenega osebja.

Gubani rolo ali nagubani pano je vrsta zavese z dodanim mehanizmom, ki omogoča dviganje in spuščanje zavese na višino, katera vam trenutno najbolj ustreza. Gubani rolo se lahko uporablja kjerkoli (v kuhinji, jedilnici , otroški sobi…), oziroma povsod tam, kjer si zaželimo osvetliti ali malce zatemniti ambient.

Panelne zavese so odlična rešitev za velike steklene površine, na primer za panoramske stene ali za večja okna. Lahko se imenitno kombinirajo z gubanimi roloji, paneli pa so lahko tekstilno-pralni in so običajno široki med 45 in 65 cm.

Zavese na okenski okvir ali vitražne zavese omogočajo nemoteno učinkovito odpiranje oken in vrat, saj zaves ni potrebno premikati – na primer za balkonska vrata, kjer je prehod zelo pogost. Obešene so na okenski okvir, za karniso pa se običajno uporabi vitražne karnise, ki so nameščene direktno na okvir z vijaki. Sicer se lahko montirajo tudi brez vrtanja v okno (palčka na vzmet) ali s samolepljivim ježkom (za aluminijasta in plastična okna).

Lamelne zavese oziroma navpične žaluzije pa so idealna izbira za vaše poslovne prostore, čeprav jih lahko uporabite tudi v bivalnih ambientih. Veljajo namreč za najkvalitetnejša senčila in so namenjene predvsem zasenčevanju večjih steklenih površin. Narejene so iz ozkih navpičnih trakov, ki so na voljo v treh dimenzijah, v prodaji pa so tudi lesene lamelne zavese.

Plise zavese so se v zadnjih letih povzpele na vrh liste najbolj priljubljenih senčil, saj so prvenstveno senčila, a imajo tudi poudarjeno dekorativno noto, zato jih tudi uvrščamo v skupino izdelkov okenske dekoracije. Uporabnosti je torej dodan estetski faktor.

Plise zavese veljajo za najbolj priljubljena senčila….(foto: dekorida.com)

 

Rolo senčila pa se ponašajo predvsem z praktičnostjo. Čeprav so v nekaterih primerih malce omejena glede dimenzij, so primerna za večino okenskih površin. Sicer pa so notranji kasetni roloji v vodilih zelo priporočljivi za manjša okna in balkonska vrata.

Poleg zaves in senčil so v naši ponudbi še drugi okrasni artikli, kot so na primer okrasne blazine. Slednje lahko prilagodimo oziroma uskladimo z ostalimi elementi ambienta, poživimo prostor ali pohištvo ter zaokrožimo izgled prostora. V našem podjetju tudi blazine izdelujemo iz različnih materialov, barv in oblik. So priročne za čiščenje, saj lahko vrhnji del blazine slečete in ga operete.  Prav tako lahko po vaših merah posebej izdelamo nove prevleke za vaše blazine.

Podobno velja za prte – tkanine, ki jih uporabljamo zanje, so različnih barv in vzorcev, vendar so vse zelo kakovostne in vzdržljive. Pogosto strankam predlagamo še nadprt, ki se lahko izdela v obliki tekača oziroma šala ter se pogrne prečno ali vzdolžno na prt. Lahko je iz enakega materiala kot zavese ali ima dodatek z vzorcem iz zavese, zagotovo pa še dopolni vizualni občutek imenitnosti prostora.

Dekor Ida, ko eleganca zares vstopi v vaš dom.

 

Dekor Ida, Igor Leban s.p.
Gradnikove brigade 49
5000 Nova Gorica

Kontakti:
Tel: +386 (0) 5 302 29 75
Fax: +386 (0) 5 333 04 88
Gsm: +386 (0) 41 338 499
E-mail: igor.leban@gmail.com
Spletna stran: www.dekorida.com

Delovni čas:
Od ponedeljka do petka: od 08:30 do 18:00 ure
Sobota:  od 09:00 do 12:00 ure
Nedelja: zaprto

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.