Naslovnica Oglaševanje Steklarstvo Stoiljkovič

Steklarstvo Stoiljkovič

Avtor: Spletno Uredništvo

Kakovost, ki se bogati z novimi znanji, tehnologijami in trendi….

Steklarstvo Stoiljkovič

Družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo poslovanja…(foto: steklarstvo-stoiljkovic.si)

 

 

Steklarstvo Stoiljkovič je družinsko podjetje, ki je začelo poslovati že leta 1966, naša steklarska delavnica pa je bila tedaj ena prvih v Sloveniji. Družinska obrt se je skozi čas  nenehno negovala ter tudi razvijala v nove smeri, zato je danes posrečena kombinacija tradicije in modernizacije.

Po eni strani je namreč ročno delo še vedno neizbežno – mojstra z žilico za estetiko in natančnost ne more nadomestiti noben stroj. Po drugi strani pa je naše podjetje skozi vsa ta desetletja skrbelo za modernizacijo proizvodnje, šolanje kadrov, spremljanje novih trendov in uporabo novih kakovostnih materialov. Tako so danes vsi naši izdelki v skladu s sodobnimi standardi, naše storitve so na vrhunskem nivoju, naša ponudba pa je izjemno bogata.

Proizvajamo namreč celo vrsto artiklov iz različnih vrst stekel in nudimo tudi možnost posebne dodatnih obdelav, kot so na primer peskanje, graviranje ali tisk. Prav tako lahko izberete enega od že pripravljenih vzorcev, ali pa si kar sami zamislite novega.

Steklarstvo Stoiljkovič vam nudi:
Steklena vrata– iz kaljenega ali lepljenega kaljenega varnostnega stekla, ki ščiti proti vlomom. Lahko so drsna (zelo praktična), krilna (najboljši izkoristek svetlobe) ali nihajna (estetski videz elegance), možna je tudi izbira med mehanskimi in hidravličnimi tečaji.

Dekorativna stenska stekla– poleg zaščite sten in enostavnega čiščenja imajo dekorativna stekla predvsem estetsko funkcijo. Uporabljajo se za zaščito stene nad delovnimi površinami, predvsem v kuhinji, lahko pa tudi v kopalnici.  Posebej je na voljo vrsta kuhinjskih motivov, ki jih je možno poljubno prilagajati glede pozicioniranja, barve in svetlobne nianse.

Steklarstvo Stoiljkovič 1

Dekorativna stekla za zaščito stene nad delovnimi površinami…(foto: steklarstvo-stoiljkovic.si)

 

Steklene ograje– so sofisticirana in elegantna rešitev, zato z njimi najbolj pogosto opremljamo notranje prostore, kot so stopnišča, galerije in balkoni. Nudimo tudi držala, ki naredijo zgornji rob ograje prijetnejši na dotik in sicer v leseni ali inox izvedbi.

Steklene stopnice– se uporabljajo v oblikovanju modernih interierjev, tako v poslovnih kot v bivalnih objektih. Steklene pohodne plošče stopnišča prepuščajo obilico svetlobe, v večernih urah pa jih popestrimo z LED osvetlitvijo.

Steklene predelne stene – so najboljša rešitev za razdelitev prostora na več manjših delov, glede na namembnost oziroma prilagojenost različnim funkcijam. Uporabne so v velikih skupnih pisarnah, lokalih, trgovskih centrih in povsod drugod, tudi doma.

Steklene tuš kabine – omogočajo svobodo pri izbiri dimenzij prhe, vgradnjo savne in drugih zanimivih sodobne sistemov za prhanje. Če tuš kabine in stene za prhe osvetlimo, pa tuširanje zagotovo postane pravi užitek.

Stekleni nadstreški – so bolj prefinjeni in omogočajo, da svetloba neovirano prehaja na spodnjo stran. Ker se uporabljajo pretežno v zunanjosti, so stekla nadstreškov odporna na zelo visoke in na izjemno nizke temperature, na težo snega, na veter ter tudi na točo.

Steklene vitrine – elegantno skrbijo, da je njihova dragocena notranjost poudarjena na estetski način in dobro vidna z vseh strani. Glede dimenzij so prilagodljive zunanji okolici in tudi predmetom v njihovi notranjosti.

Steklene mize – so uporabne tako za pisalne mize, konferenčne mize, klubske mize kot tudi jedilne mize. Stekleno ploščo lahko namestimo na kovinsko (inox) ali leseno stabilno konstrukcijo, lahko pa izdelamo povsem stekleno mizo po vaših željah. Najlepše so kombinacija različnih vrst, oziroma različnih barvnih stekel, gladkega in peskanega stekla.

Steklene police – so priljubljene predvsem v gostinskih lokalih in v razstavnih prostorih, pogosto pa jih uporabljamo tudi doma. Prednost steklenih polic je praktičnost, estetski učinek in glede tega so še izrazitejše, ko jih kombiniramo z različnimi tipi osvetlitve.

Ogledala – ne uporabljajo se le v kopalnicah in spalnicah, kjer so namenjena osebni negi, ampak kot dekoracijo tudi v ostalih prostorih. Prostor je videti večji in svetlejši, poleg tega pa so ogledala primerna kot stenski okras, sploh, če so posebnega videza. Za raznovrstnost poleg različnih oblik in dimenzij poskrbimo tudi z brušenimi robovi, poslikavami, kompozicijami in osvetlitvami.

Pohodna stekla – primerna so za izdelavo stopnišč, galerij in višje dvignjenih ploščadi.  Poskrbijo za poudarjeno estetiko ali zanimiv pogled navzdol, pohodna stekla pa so lahko  vgrajena v klasična tla, kjer osvetljena z naravno ali umetno svetlobo pridejo še bolj do izraza.

Steklarstvo Stoiljkovič 2

Steklen predalnik vam bo olepšal prostor na sodoben način…(foto: steklarstvo-stoiljkovic.si)

 

Steklarstvo Stoiljkovič strankam omogoča tudi izdelavo kakršnihkoli steklenih izdelkov po meri in posebne dodatne obdelave – peskanje stekla, graviranje, fazetiranje, taljenje, robno brušenje, UV lepljenje in celo vitraže.

Steklarstvo Stoiljkovič – kakovost, ki izvira iz tradicije in se bogati z novimi znanji, tehnologijami in trendi.

 

Steklarstvo Stoiljkovič
Željko Stoiljković s.p.
Sv. Duh 96
4220 Škofja Loka

Kontakti:
Tel: +386 (0) 4 515 15 11
Gsm:  +386 (0) 41 559 922
E-mail: info@steklarstvo-stoiljkovic.si
Spletna stran: www.steklarstvo-stoiljkovic.si

Delovni čas:
Od ponedeljka do petka: od 07:30 do 15:30 ure
Sobota in nedelja: zaprto

 

 

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.