Naslovnica Trendi Aprila v kina prihajajo Magične živali z Dumbledorjevimi skrivnostmi

Aprila v kina prihajajo Magične živali z Dumbledorjevimi skrivnostmi

Avtor: Spletno Uredništvo
Ta teden sta v slovenske kinematografe vstopila dva nova filma – ‘Spiderman ni poti domov’ in ‘Letos božič odpade’. Za še bolj privlačno novost pa je poskrbel napovednik filma, ki bo nared šele spomladi 2022. Gre namreč za film ‘Magične živali – Dumbledorjeve skrivnosti’.
Prizor iz prihajajočega filma ‘Magične živali: Dumbledorjeve skrivnosti’ (foto: Blitz Slovenija)

Aprila prihodnjega leta se bomo tudi v slovenskih kinematografih vrnili k čarovniji in domišljiji slavne angleške pisateljice J.K. Rowling. Gospa, ki ima največ zaslug za sedem filmov globalno izjemno uspešne franšize ‘Harry Potter’, dela neumorno naprej. Tako je v zadnjih letih že posnela tudi prva dva filma franšize ‘Magične živali’ (‘Fantastic Beasts and Where to Find’ in ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald ‘), sedaj pa se napoveduje še tretji.

Warner Bros. Pictures bo namreč spomladi prihodnjega leta v javnost poslal novo veliko avanturo z naslovom ‘Magične živali: Dumbledorjeve skrivnosti’. V filmu nastopa vsem poznana zasedba, ki jo vodi oskarjevec Eddie Redmayne, z dvema Oskarjema nominiran Jude Law, Ezra Miller, Dan Fogler, Alison Sudol, Callum Turner, Jessica Williams, Katherine Waterston in Mads Mikkelsen.

»Profesor Albus Dumbledore se zaveda, da želi veliki temni čarovnik Gellert Grindelwald prevzeti nadzor nad čarovniškim svetom. Ker ga sam ne more zaustaviti zaupa magizoologu Salamandru Scamandru, da sestavi in vodi neustrašno ekipo čarovnikov, čarovnic in enega pogumnega ‘ne-maga’ na nevarno misijo, kjer naletijo na stare in nove magične živali in zveri ter se spopadejo z naraščajočo legijo Grindelwaldovih privržencev.

Vendar pa Dumbledore pri tako velikem tveganju in nevarnosti ne more za dolgo ostati le na stranskem tiru,« razkriva prvi napovednik distributerja filma – družbe Blitz Slovenija.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.