Naslovnica Oglaševanje AnaCatering

AnaCatering

Avtor: Spletno Uredništvo

AnaCatering za vse priložnosti….

AnaCatering

AnaCatering je sinonim za “butični” catering….. (foto: facebook.com/AnaCatering.si) 

 

AnaCatering je podjetje, ki tudi ob najbolj pomembnih priložnostih vrhunsko poskrbi za vaše brbončice z raznovrstno in obenem pristno domačo kulinarično ponudbo. Za vse vaše najrazličnejše gastronomskem užitke se že drugo desetletje trudijo ustanoviteljica podjetja Ana Kovačič Srblin, njena desna roka – mož Zlatko in njuna kompletna ekipa.

Naše podjetje s sedežem v neposredni bližini Kopra se ponaša strastno ljubeznijo do hrane, ustvarjanjem nepozabnih gastronomskih izkušenj z mediteranskimi in drugimi domačimi dobrotami. Številne pohvale zadovoljnih gostov in nenehno širjenje mreže naših strank po vsej Sloveniji nam potrjujejo, da delamo kakovostno in da gremo v pravi smeri.

Naš unikatni catering je tista idealna rešitev, zaradi katere se boste lahko sproščeno in temeljito posvetili svojim gostom oziroma dogodku samemu, saj boste že vnaprej vedeli, da bo pogostitev nepozabna. Vse bo točno tako, kot mora biti, in še celo bolje od vaših pričakovanj.

Najprej vam bomo predstavili ponudbo, vam svetovali glede na vrsto dogodka in se dogovorili okrog vseh podrobnosti cateringa. Poskrbeli bomo za vse – od postavitve in aranžiranja miz, prek priprave in dostave gastronomskih dobrot, ki jih boste predhodno sami izbrali (tudi za pijačo ter ves inventar – pribor, krožnike, kozarce…), pa do postrežbe in nazadnje še za pospravljanje po koncu pogostitve. Mi bomo torej skrbeli za vse, medtem pa boste vi in vaši gostje lahko zares uživali.

Slastne pogostitve pripravljamo za najrazličnejše poslovne priložnosti, družinska in ostala praznovanja, našo ponudbo pa smo glede na vrsto hrane razdelili na pet skupin: finger food, hladni bife, toplo-hladni bife, poročni bife in ostale pogostitve po meri.

AnaCatering 1

Slastne pogostitve pripravljamo za vse priložnosti….. (foto: anacatering.si)

 

Finger food je idealna rešitev za tiste priložnosti in dogodke, kjer ni primerna uporaba pribora in krožnikov – ko je čas za majhne prigrizke, ki se jih je z roko, po velikosti pa praviloma ustrezajo enemu grižljaju. Najbolj priljubljeni so majhni trikotni sendvički iz kruha brez skorje, imenovani ‘Tramezzini’ (pršut, rukola, popečena zelenjava, mocarela; piščančje meso, gobice in jajce; kuhana šunka, jajce in solata; beluši, jajce in omaka; losos..). Poleg tega pa nudimo še raznovrstne kanapeje, slane roladice, sirove in špinačne zavitke, hrenovke v testu, slane torte, mini-pice, bruskete, raznovrstne slaščice (minjončke) ter mesna, zelenjavna in ribja nabodalca.

Hladni bife je prava izbira, ko začetek in trajanje dogodka nista protokolarno določena prav do minute natančno, ko je dogodek v vročih poletnih mesecih, ko ne vemo natančno, koliko gostov se bo dogodka udeležilo, če ne želimo, da nam prostor ne preveč intenzivno po hrani ali pa enostavno ne želimo tvegati, da bi se topla hrana za goste predčasno ohladila.

Kralj hladenega bifeja je pršut na stojalu (za rezanje poskrbi naš ‘violinist’), nudimo pa še plošče raznovrstnih sirov in oliv, domač kruh, škampove repke v pikantni roza omaki, dimljen losos, angleški rostbif, hladen goveji jezik z mlado čebulo in bučnim oljem, hladno svinjsko pečenko, francosko solato, zelenjavo na žaru, riževo solato, Capri solato, slaščice in sadje.

Naše stranke se sicer največkrat odločajo za kombinirani toplo-hladni bife, saj je kombinacij predjedi, glavnih jedi, prilog in poobedkov na voljo zares neskončno število in je tako moč zadovoljiti največ različnih okusov. Klasičen primer toplo-hladnega bifeja vsebuje pečeno šunko v testu (na stojalu), domač kruh, hren, francosko solato, mesne lazanje in lazanje z jurčki, biftke svinjske ribice ovite v kraško panceto, pohane piščančje medaljone, pohane bučke, jajčevce in cvetačo, zelenjavo na žaru, solato Capri, Šobsko solato, mešano solato z jogurtovim prelivom ter seveda slaščice in sadje.

AnaCatering 2

Toplo-hladni bife je najpogostejša izbira naših strank….(foto: facebook.com/AnaCatering.si)

 

Vse bolj priljubljen je naš poročni bife, ko pri ženinu ali pri nevesti doma (ali kjerkoli drugje) pričaramo popolno poročno pogostitev, vključno s prekrasno okrasitvijo miz. V tej posebej svečani obliki cateringa mladoporočencem in njihovim najbližjih nudimo res najboljše, oziroma izjemno pestro paleto dobrot, ki se kar same topijo v ustih – škampov koktejl na posteljici iz rukole, hobotnice v solati, njoke z gorgonzolo, lazanje s popečeno kraško panceto, rukolo in sirom, pohane puranje medaljone v pivskem testu, pohano in zelenjavo na žaru, svinjsko ribico, ovito s pršutom, pohane telečje medaljone, francosko, riževo in Capri solato, kraški pršut na stojalu, raznovrstne sire, olive, domač kruh ter sadna nabodalca in okusne slaščice.

V zadnjo skupino naše bogate ponudbe pa sodijo vse preostale pogostitve, oziroma pogostitve po vaši meri. Karkoli vam pade na pamet, vsak vaš dogodek lahko postane nepozaben, pa naj gre za rojstni dan, obletnico, diplomo, poslovno srečanje, konferenco, otvoritev, zakusko po proslavi, športnem ali kulturnem dogodku, Valentinovo, Martinovanje, zabavo pred koncem leta, pustno rajanje, ali karkoli drugega – kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali do optimalnega izbora.

Čudovito kulinarično doživetje, čarovnija okusov in aranžmajev, kakovost na nivoju butičnega kulinaričnega ustvarjanja … Ana Catering v najbolj pomembne trenutke vašega  življenja prinaša vse to in še precej več!

 

Ana catering, poroke in dogodki
Prade – cesta XV 4
6000 Koper – Capodistria

Kontakti:
Tel: +386(0) 41 321 421
E-mail: ana@anacatering.si
Spletna stran: www.anacatering.si
Koordinate: 45.538956, 13.777927

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.