Naslovnica Magazin Ali bo IZI mobil ugasnil na Silvestrovo?

Ali bo IZI mobil ugasnil na Silvestrovo?

Avtor: Spletno Uredništvo

Operater IZI mobil sporoča, da bo z 31. decembrom 2017 prenehal izvajati storitve mobilne telefonije, ki jih zagotavlja v omrežju družbe Telekom Slovenije. Uporabniki IZI mobila bodo s 1. januarjem 2018 prešli k operaterju Telekom Slovenije, ki bo še naprej zagotavljal storitve v svojem omrežju.

izimesec pripelji prijatelja avg 17Tako so še pred dvema mesecema pri operaterju IZI mobil oglaševali svojo ponudbo, sedaj so se stvari precej spremenile (foto: izimobil.si) 

IZI mobil se je slovenski javnosti prvič predstavil novembra 2005 kot edini mobilni operater, ki je ponujal izključno predplačniške storitve. Cilji podjetja so bili zagotavljanje enostavne, pregledne, preprosto dostopne, zanesljive in visoko kakovostne storitve po najugodnejših cenah v omrežju Telekoma Slovenije – z več kot 99-odstotno pokritostjo prebivalstva. 

Za uporabnike IZI mobila ostaneta po prehodu veljavni tako mobilna telefonska številka, kot tudi kartica SIM. Dobroimetje na ‘iziračunu’ se bo preneslo na predplačniški račun pri Telekomu Slovenije. Vrednotnice IZI mobil bodo ostale v veljavi do izteka veljavnosti, ki je navedena na vrednotnici.

Blagovna znamka IZI imobil, tarife in cene storitev bodo ostali enaki. Cene in pogoje uporabe storitev, ki bodo za veljali po prehodu na Telekom Slovenije po 1. januarju 2018, lahko interesneti preverijo na spletnem mestu Telekoma Slovenije.

Uporabniki izimobila, ki se s spremembami ne bi strinjali, pa imajo priložnost, da pred 31. decembrom svojo mobilno številko prenesejo na drugega operaterja, ali prenehajo uporabljati storitev ter porabijo dobroimetje na računu. 

Za več informacij, prekinitev pogodbe o uporabi storitev in ostale morebitne spremembe se lahko dosedanji uporabniki Izimobila obrnejo na podjetje prek spletne pošte, brezplačne telefonske številke Centra za pomoč uporabnikom ter prek prodajnih mestih izimobila. Sicer pa pri podjetju niso sporočili, kaj pravzaprav stoji v ozadju odločitve o prenehanju nudenja storitev mobilne telefonije. 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.