Naslovnica Oglaševanje AlFeGO – strokovnjaki za okna in vrata

AlFeGO – strokovnjaki za okna in vrata

Avtor: Spletno Uredništvo

Smo priznano družinsko podjetje, katero vam zagotavlja kvalitetna okna in vrata za vse vrste prostorov….

Strokovnjaki za okna in vrata…(foto: alfego.si)

AlFeGO je družinsko obrtniško podjetje iz Sežane, v katerem se že več kot 20 let ukvarjamo z izdelavo kakovostnega kovinskega stavbnega pohištva in stavbnega pohištva iz PVC-ja (polivinilklorida). Izdelujemo predvsem vrata, okna in pregradne stene, poleg tega pa izvajamo zasteklitve prostorov, prehodov in balkonov, postavljamo zimske vrtove…

V podjetju AlFeGO se potrudimo, da vsakič poskrbimo za zadovoljstvo naših strank, pa naj gre za opremljanje poslovnih (pisarne, hale, skladišča, delavnice, trgovine), zasebnih (stanovanja, stanovanjske hiše, vikendi, zimski vrtovi, garaže) ali različnih javnih površin oziroma ambientov (uradi, ustanove, šole) .

Nudimo vam namreč popolno storitev od začetka pa vse do konca – svetovanje pri izbiri izdelkov in materialov, ogled lokacije, izdelavo po merah, dostavo, montažo oz. zasteklitev ter tudi demontažo z odvozom na deponijo. Na ta način vam bomo omogočili, da boste zagotovo prihranili tako na času, kot tudi na denarju.

Prednosti ponudbe podjetja AlFeGO so številne. Nudimo vam namreč najsodobnejše materiale in dizajne, ki so izjemno obstojni in obenem tudi privlačni za oko. Predvsem pa se ti materiali ponašajo z zelo visoko izolacijsko vrednostjo, kar pomeni, da so izjemno energetsko varčni ter istočasno nudijo tudi vrhunsko zvočno in varnostno zaščito.

Če se odločite za nakup pri nas, se vam bodo stroških ogrevanja opazno znižali, poleti boste uživali v hladu in pozimi v prijetni toploti, ne bo vam treba skrbeti za vzdrževanje, ne bo vas motil hrup iz okolice, počutili se boste precej bolj varne in poleg vsega tega boste še uživali v čudovitem modernem ambientu.

Že od začetka delovanja podjetja AlFeGO smo se zavezali k temu, da našim strankam nudimo vrhunsko kakovost proizvedenih ALU (aluminijastih) ter PVC oken in vrat, tako s tehničnega vidika, kot tudi z vidika dizajna.

Pri oblikovanju naročila vam prisluhnemo in tudi upoštevamo vse želje oziroma potrebe vseh naših klientov, kakor tudi tehnične zahteve, ki jih narekuje prostor postavitve.

Pri tem vam lahko poizvedovanje in odločanje še dodatno olajša naša posebna spletna aplikacija z vsemi potrebnimi informacijami, ki je namenjena izključno vam – našim cenjenim strankam, nahaja pa se na našem spletnem portalu.

Prodajna linija izdelkov iz aluminija

Aluminij je sodoben, obstojen, lahek, prilagodljiv in obenem estetsko privlačen material. Odporen je na zunanje vremenske vplive, ko so toplota, mraz, vlaga, toča, sneg, veter…

Prav tako izdelkov iz aluminija ni potrebno posebej vzdrževati in ker se struktura aluminija skozi čas bistveno ne spremeni, to pomeni, da je življenjska doba vseh izdelkov izjemno dolga.

Ker je aluminij izjemo primeren za najrazličnejše vrste obdelav, sodobna tehnologija pa danes prav tako omogoča marsikaj, lahko z malce umetniške žilice vašo idejo pretvorimo v unikatni stilski izdelek, ki vam ga bodo zavidali vsi sosedi.

V naši izjemno razkošni ponudbi artiklov iz aluminija se nahajajo najrazličnejša vrata, okna, vetrolovi, zimski vrtovi, garažna vrata, polkna, rolete, ograje, predelne stene, prav tako v ta segment sodijo tudi zasteklitve balkonov in postavitev harmo sten (zložljivih steklenih pregrad).

Vse artikle lahko izdelamo v več kot 30 barvnih imitacijah lesa, ali pa v neštetih barvah RAL lestvice. Glede na namen in vrsto okolja pri izdelavi artiklov iz aluminija uporabljamo hladne ali tople materiale. Našo ponudbo pa dopolnjujejo tudi police in senčila iz različnih materialov.

Vdor mrzlega zraka vam bo preprečil naš ALU vetrolov….(foto: alfego.si)

Prodajna linija izdelkov iz PVC-ja

Podobno kot aluminij ima tudi PVC (polivinilklorid) številne prednosti – je obstojen, ima izvrstne izolacijske karakteristike, neobčutljiv je na zunanje vremenske vplive in temperaturne razlike, odporen je na UV svetlobo in ga ni potrebno vzdrževati.

Vse našteto omogoča izjemno dolgo življenjsko dobo izdelkov iz PVC- ja, poleg tega pa vam, našim strankam, nudi najbrž največjo prednost artiklov iz te umetne mase – najboljše možno razmerje med ceno in kakovostjo izdelka.

Ker želimo zadovoljiti tudi naše najbolj zahtevne stranke in jim ponuditi zares vrhunsko storitev, je voljo pestra paleta različnih oblik, barv, dizajnov in modelov izdelkov iz PVC-ja.

O zanesljivosti in strokovnosti podjetja AlFeGO pa najbolje priča dejstvo, da za vsa naša PVC okna in vrata nudimo 10 let garancije.

V bogati ponudbi artiklov iz PVC-ja so najrazličnejša okna in vrata (uporabljamo profile Salamander, najsodobnejše vrste tesnenja in različne načine odpiranja), vetrolovi, zimski vrtovi, balkoni, pregradne stene, zimski vrtovi, balkoni, polkna ter rolete in senčila.

Naša PVC okna imajo kar 10 letno garancijo….(foto: Enter Point Slovenija)

V podjetju AlFeGO vam z veseljem pomagamo do novih in lepših, uporabnih in hkrati varnih, kakovostnih in cenovno ugodnih, predvsem pa zelo prijetnih prostorov za bivanje!

 

AlFeGO – kovinske konstrukcije
Goran Obradovič s.p.
Partizanska c. 123j
6210 Sežana

Kontakti:
Tel: +386 (0)5 734 23 58
Fax: +386 (0)5 730 00 08
Gsm: +386 (0)41 703 082
E-mail: alfego.sp@siol.net
Spletna stran: www.alfego.si

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.