Naslovnica Trendi Akcijski novosti tedna sta filma Nevarni let in Klub morilcev

Akcijski novosti tedna sta filma Nevarni let in Klub morilcev

Avtor: Spletno Uredništvo
Ta teden se bosta v slovenskih kinematografih pričeli predvajati dve akcijski filmski novosti. Prva je film ‘Nevarni let’, v katerem mora potniško zasilno letalo pristati na vojnem območju, nato pa potnike tudi ugrabijo. Druga novost pa je podobno napet film, katerega naslov’ Klub morilcev’ pove skoraj vse.
Akcijski novosti tedna sta filma Nevarni let in Klub morilcev

Prizor iz uvodnega dela prihajajočega filma ‘Nevarni let’ (foto: kolosej.si)

V četrtek v slovenska kina prihajajo skupno tri novi filmske produkcije, med dvema iz žanra akcijskih filmov pa je tudi triler ‘Nevarni let’. Glavno vlogo v tem filmu igra Gerard Butler, poleg njega sta v ospredju predvsem še Mike Colter in Yoson An. Pod scenarij sta se podpisala Charles Cumming in J. P. Davis, medtem ko je bil režiser Jean- Francois Richet. Napeta zgodba se začne, ko se potniško letalo znajde v nevihti…

»Pilot Brodie Torrance (Butler) reši potnike na letalu pred udarom strele, a zasilno pristane na otoku, na katerem vlada vojno stanje. Ko večino potnikov ugrabijo nevarni uporniki, je edina oseba, na katero se Torrance lahko zanese, obtoženi morilec Louis Gaspare (Colter). Da bi rešil potnike, bo Torrance potreboval Gasparejevo pomoč, kmalu pa bo izvedel, da tudi pri obtoženem morilcu ni vse tako, kot izgleda na prvi pogled,« razkriva napovednik.

Ta teden pa v slovenske kinematografe prihaja še akcijski film ‘Klub morilcev’. Zgodba govori o morilcu Morganu, ki mora ubiti sedem ljudi. Nenadoma pa ugotovi, da so njegove tarče pravzaprav morilci, ki hočejo ubiti prav njega. Režiser filma je Camille Delamarre, scenarij je spisal Thomas Dunn, medtem ko v glavnih vlogah igrajo Henry Golding, Sam Neill, Daniela Melchior, Noomi Rapace in Jimmy Jean-Louis.

»Edini izhod iz situacije je pustiti sledi trupel in najti genija, ki jim je nastavil past. Morgan se odpravi na lov na ljudi, enega za drugim. Medtem se atentatorji spravijo na Sophie, Morganovo ljubezen. Uporabijo jo kot kmeta v svoji smrtonosni igri in Morgana prisilijo v nemogoče žrtvovanje: edini način, da reši njeno življenje, je, da izgubi svoje,« pa pravi napovednik tega filma.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.