Naslovnica Kronika Izginulega v Vodicah še iščejo, Postojnčana pa so našli mrtvega

Izginulega v Vodicah še iščejo, Postojnčana pa so našli mrtvega

Avtor: Spletno Uredništvo
V zadnjih dneh ima Policija spet precej dela z izginulimi osebami. Iščejo namreč 64-letnega Zdravka Jagodica iz Ljubljane, ki so ga nazadnje pred dnevi videli v Vodicah. V bližini izolske bolnišnice pa so našli truplo že več mesecev pogrešanega Sama Ostrouške iz Postojne.

Slovenska Policija je objavila novo sporočilo o izginuli osebi in sicer gre za namreč 64-letnega Zdravka Jagodica iz Ljubljane. Tokrat so bili o izginotju prvi obveščeni policisti Policijske postaje Medvode in sicer, da svojci pogrešajo 64-letnega Zdravka Jagodica iz Ljubljane. Odkar so ga zadnjič videli, pa je minil že teden, saj so moškega nazadnje so ga opazili prejšnji petek (10. decembra) in sicer na območju Vodic.

»Pogrešani je visok okoli 175 cm in močnejše postave. Ima sivo-bele lase s srednje dolgo belo brado, sivorjave oči, oblečen naj bi bil v temno modro bundo, rjave džins hlače, temno modro pleteno kapo in temno modre rokavice, obut pa v črne visoke zimske čevlje. Zaradi bolezenskega stanja težko hodi,« so sporočili s Policije in dodali, da prosijo za informacije vse, ki bi pogrešano osebo opazili ali kar koli vedeli o njenem izginotju.

Že včeraj pa so preklicali iskanje 60-letnega Sama Ostrouške iz Postojne, ki je bil pogrešan že vse od 17. marca 2021. Tedaj naj bi po pregledu zvečer sam zapustil izolsko splošno bolnišnico, vendar ni nikoli prišel domov. Organiziranih je bilo več iskalnih akcij, a so bili neuspešni vse do 23. novembra, ko je občan našel neznano truplo v bližini Splošne bolnišnice Izola.

Sledile so forenzične preiskave v Nacionalnem forenzičnem laboratoriju, kjer so nato le še potrdili njegovo identiteto. Pri tem velja dodati, da so v zadnjih dveh mesecih v neposredni bližini Izole našli že tri trupla. Prva je bila ženska iz Kopra, ki si je sama vzela življenje, drugi pa je bil moški srednjih let, za katerega še vedno ne vedo, kdo je.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.