Naslovnica Trendi Na POP TV bo december v znamenju zaključkov šovov in oddaj

Na POP TV bo december v znamenju zaključkov šovov in oddaj

Avtor: Spletno Uredništvo
S prihodom meseca decembra se tudi na POP TV obeta cela vrsta programskih novosti. Končujejo se namreč sezone šovov ‘Slovenija ima talent’, ‘Kmetija’in ‘Ljubezen po domače’ ter oddaj ‘Štartaj, Slovenija’ in ‘Sekirca v med’.
Kot zadnji se bo za Božič iztekel šov ‘Ljubezen po domače’ (foto: PR PRO PLUS/POP TV)

Na POP TV se bodo decembra iztekli številne jesenske serije in šovi. Prvi bodo svoje aktivnosti zaključili podjetniki iz oddaje ‘Štartaj, Slovenija’. Sicer naj bu bili moralni zmagovalci prav vsi, ki so se uspeli uvrstiti v to oddajo, vendar pa bo na koncu dejanski zmagovalec le en in sicer tisti, ki bo osvojil prestižni naziv ‘Hit produkt leta’. Kdo bo to, pa bo znano v nedeljo, 12. decembra, ob 18.05.

Nato bo v nedeljo, 19. decembra, ob 20. uri, na vrsti veliki finale šova ‘Slovenija ima talent’. »Kdo jih je najbolj prepričal? Komu bodo podelili vstopnico med zvezde? Deset talentov bo v finalnem večeru Slovenija ima talent pokazalo svoje najboljše nastope in s tem poskušalo prepričati gledalce. Slava, naziv talent leta 2021 in seveda 50.000 evrov čakajo le na enega zmagovalca,« pravijo na POP TV.

Že dan kasneje, v ponedeljek, 20. decembra, se bo na POP TV ob 20. uri iztekla humoristična serija ‘Sekirca v med’, takoj zatem pa bo ob 21. uri na sporedu še finalna epizoda letošnje izvedbe resničnostnega šova ‘Kmetija’. Šele tedaj bo postalo znano, kateri od letošnjih udeležencev šova bo po dolgih 70 epizodah zaključil svojo kmečko pustolovščino bogatejši za 50.000 evrov.

V finale Kmetije se bodo sicer uvrsti le tri tekmovalci, Kmetija in humoristična serija ‘Sekirca v med’ pa bosta od 6. decembra na sporedu od ponedeljka do petka, od 20. ure dalje. Kot zadnji bo prav za Božič, 25. decembra, svoj letošnji televizijski konec dočakal tudi romantični šov ‘Ljubezen po domače’. Na praznični večer bo v osrednjem TV-terminu od 20. ure na vrsti dalje pravo božično darilo, zavito v barvo ljubezni….

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.