Naslovnica Oglaševanje ZIKWOOD – pohištvo po vaših željah

ZIKWOOD – pohištvo po vaših željah

Avtor: Spletno Uredništvo

Visokokvalitetno pohištvo iz najboljšega lesa…

Z našo ponudbo kvalitetnega lesenega pohištva sigurno ne boste razočarani…(foto: facebook.com/MizarstvoZikWood)

Podjetje ZikWood je mlado slovensko podjetje, ki se ukvarja z lastno proizvodnjo in montažo kvalitetnega lesenega pohištva, izdelanega po željah in merah kupca. Zadovoljstvo naših strank je pri nas vedno na prvem mestu, zato zagotavljamo visoko stopnjo strokovnosti, uporabo najboljših materialov, točnost, zanesljivost in ažurnost.

Nudimo vam različne vrste notranjega pohištva, naj gre za stanovanjske prostore, gostinske lokale, pisarne in druge poslovne prostore, ali za prostore društev in javnih ustanov. Sedež našega podjetja se nahaja v bližini Šmarij pri Jelšah, naše delovne aktivnosti pa izvajamo po vsej Sloveniji.

Nudimo brezplačno svetovanje, meritve, načrtovanje, izdelavo 3-D projekcij, dobavo in montažo. Naš dobavni rok je največ 45 dni (oz. po dogovoru) od dneva naročila. Poleg tega za vse naše izdelke nudimo tudi garancijo.

Da bi ohranili visok nivo kakovosti naših izdelkov in bili na tekočem z vsemi novimi trendi na področju izdelave pohištva, se nenehno dodatno izobražujemo in spremljamo razvojne smernice panoge.

Naši izdelki so estetsko zelo privlačni, originali in največkrat kar unikatni. Ko k vsemu temu dodamo še toplino doma, ki vedno jo dočara les, je jasno, zakaj nas naše delo tako močno veseli, še bolj pa za dobro počutje poskrbijo nasmejani obrazi naših zadovoljnih strank.

Zadovoljna stranka je namreč naša temeljna poslovna prioriteta. O naši resnosti, uspešnosti,trdem delu in razvojni perspektivi veliko pove tudi naša odlična bonitetna ocena A+.

PONUDBA

Podjetje ZikWood se ukvarja s proizvodnjo in z montažo vseh vrst notranjega pohištva, pri čemer so naši artikli visoke kakovosti ter narejeni popolnoma po željah, zahtevah in seveda tudi točno po merah kupca.

V naši izjemno bogati ponudbi se nahajajo elementi za kuhinje, spalnice, otroške sobe, kopalnice, predsobe in oprema za pisarne, oziroma za druge poslovne prostore, pa še najrazličnejše omare, stopnice, vrata…

Kuhinje

Kuhinja je skupni prostor, ki ga uporabljajo vsi družinski člani ali člani delovnega kolektiva, zato mora biti maksimalno uporabna. Profesionalno načrtovanje kuhinje je izjemno pomembno tudi zato, ker običajno obstajajo tehnične omejitve, kot so postavitev pip, odtokov, odvoda zraka iz nape, razdalja med hladilnikom in štedilnikom oz. pečico, svetloba…

Vsega tega se v podjetju ZikWood dobro zavedamo, zato so vam na voljo nasveti, meritve, načrti in izdelava 3-D projekcij, kuhinje pa izdelujemo po meri, saj bo tako izkoristek prostora najbolj optimalen.

Spalnice

Spalnica je prostor za počitek, zato mora biti udobna, lepa in kakovostno izdelana. Tudi glede spalnice se popolnoma prilagajamo potrebam stranke, ne samo glede dimenzij pohištva, ampak tudi glede možnosti izdelave posameznih elementov spalnic (npr. omare, nočne omarice, komode).

Izdelujemo samostojne in vgradne postelje, prav tako pa tudi samostojne in vgradne omare. Pri vseh omarah so lahko vrata klasična ali drsna, kar je odvisno od dimenzij prostora, ki je na voljo, in seveda tudi od želje klienta. Prav tako notranjost omar opremljamo po vaših potrebah.

Otroške sobe

Otroške sobe niso le spalnice za otroke, ampak so hkrati tudi igralnice, učilnice in shrambe. Otroku mora biti bivanje v sobi prijetno, soba mora biti varna in funkcionalna. Zato za otroško sobo velja podobno kot za kuhinje – potrebno je strokovno načrtovanje.

Že postavitev pisalne mize v otroški sobi je izjemno pomembna, saj ni vseeno, od kod prihajata zunanja in notranja svetloba. Tudi na področju otroških sob lahko vse izdelamo natanko po merah oz. po vaših zahtevah.

Kopalnice

Kopalnica je najbolj intimen, zaseben prostor, v katerem pa se mora prijeten estetski videz prepletati z uporabnostjo. Pri kopalnicah je poleg lokacije vodnih, električnih, odvodnih, grelnih in prezračevalnih instalacij še bolj kot v ostalih ambientih pomemben prazen prostor.

Prostor namreč omogoča gibanje, gibanje pa je lahko v kopalnicah ovirano, če so kopalniški elementi postavljeni preblizu skupaj. Temu pa se z našimi izkušnjami in s strokovnim načrtovanjem kopalnice zlahka izognemo.

Vse naše kopalnice so izdelane estetsko ter funkcionalno…(foto: facebook.com/MizarstvoZikWood)

Omare

V podjetju ZikWood po merah izdelujemo vse vrste omar – kuhinjske, kopalniške, nočne, enodelne, dvodelne ali večdelne, za predsobe, shrambe, podstrešja, kleti …Lahko so samostoječe ali vgradne, s klasičnimi ali z drsnimi vrati.

Tudi glede notranjosti omar se popolnoma prilagajamo vašim potrebam – lahko jih opremimo s klasičnimi policami, z izvlečnimi policami, s predali, s palicami za obešanje…

Stopnice

Les je lep in daje posebno toplino vsakemu ambientu, zato so lesene stopnice najbolj elegantne med vsemi vrstami stopnicami. Danes so nepogrešljiv element, ki hkrati posrbi tudi za skladnost z ostalimi prostorom, ne glede na njegov stil. Les se lepo ujema z vsem.

Stopnice morajo biti vzdržljive, zato je potrebno material zanje izbrati zelo skrbno. Poleg tega je vsak prostor drugačen, zato stopnice ne izdelujemo serijsko, ampak gre vsakič za unikat. Na ustaljeni postopek predvideva ogled prostora in meritve, nato pa sledijo nasveti glede materiala, barve in dimenzij.

Vrata

Notranja vrata so prav tako pomemben del naše prodajne ponudbe. Izdelujemo jih iz naravnih materialov, lahko so barvana ali v barvi lesa, lahko jih okrasimo z elementi iz stekla, lesa, kovine oz. Inox-a.

Prav tako so lahko vrata enokrilna ali dvokrilna, s klasičnim ali z drsnim odpiranjem, z vidnimi ali z očem skritimi nasadili, vse pa seveda izdelujemo natanko po merah, oziroma po potrebah kupca.

Pisarniško pohištvo

Pisarniško pohištvo mora biti uporabno in hkrati tudi udobno, tako da se lahko v prostoru povsem sproščeno posvetimo izključno našemu delu. Ob primerno opremljeni pisarni bo tudi produktivnost osebja opazno večja.

Zato je na prodajnem področju pisarniške opreme še posebej pomembno, da s pohištvom delovni ambient maksimalno prilagodimo potrebam zaposlenih. V pisarni mora biti na voljo dovolj delovnih površin in pa tudi površin, ki so namenjene shranjevanju.

Tudi glede pisarniškega pohištva vam ponujamo stilsko, vzdržljivo in obenem zelo funkcionalno pohištvo, pa tudi ogled, načrtovanje in izdelavo po merah.

Prijetni delovni ambient si “pričarajte” z našim pisarniškim pohištvom…(foto: facebook.com/MizarstvoZikWood)

ZIKWOOD: Vaša želja = naša izvedba!

ZIKWOOD
Kristjan Zidar s.p.
Brecljevo 10
3240 Šmarje pri Jelšah

Kontakti:
Gsm: +386 (0)41 904 022
E-mail: info@zikwood.com
Spletna stran: www.zikwood.com

 

 

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.