Naslovnica Kronika Že tretjič iščejo Nejo, o Ani pa nič novega

Že tretjič iščejo Nejo, o Ani pa nič novega

Avtor: Spletno Uredništvo
Policisti postaje Ljubljana Šiška so bili v soboto obveščeni, da svojci ponovno pogrešajo 47-letno Nejo Stante iz Ljubljane. To je že tretjič v zadnjem letu, da se je Neja izgubila, gre pa za osebo, ki potrebuje pomoč. Policija pa doslej še ni objavila nič novega o 75-letni Ani Vučajnk iz naselja Loče na območju Brežic, ki je izginila že 20. januarja.
Že tretjič iščejo Nejo, o Ani pa nič novega

Neja Štante iz Ljubljane je izginila že lani junija in nato še oktobra (foto: policija.si)

Policisti iz Šiške so bili v soboto obveščeni, da svojci še tretjič v zadnjem letu pogrešajo 47-letno Nejo Stante iz Ljubljane. Ženska, ki je ponovno izginila neznano kam, je visoka okoli 160 cm in močnejše postave. Ima dolge lase oranžne barve, očala s črno-sivim okvirjem, ob izginotju pa naj bi bila oblečena v modre kavbojke, rumen pulover, črn plašč, črne čevlje, črno kapo ter naj bi imela pri sebi tudi črno ramensko torbico.

»Nazadnje so jo videli v petek dopoldne na območju Šiške v Ljubljani. Vse, ki bi pogrešano opazili ali kar koli vedeli o njenem izginotju, prosimo, naj o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali Policijsko postajo Ljubljana Šiška (01 583 37 00) ali pokličejo na telefonsko številko 113 oz. anonimni telefon policije 080 1200,« pravi Policija. Sicer pa bi veljalo Neji podariti kakšno moderno napravico, ki bi oddajala signal z njeno lokacijo, kar bi pomagalo njej, svojcem in Policiji. 

Policija pa doslej še ni objavila nič novega o 75-letni Ano Vučajnk iz naselja Loče na območju Brežic. Svojci so že v petek 20. januarja obvestili uslužbence Policijske uprave Novo mesto, da jo pogrešajo. Nato policisti ugotovili, da je bila pogrešana nazadnje opažena, ko se je okoli 9.30 iz Loč odpeljala z osebnim avtomobilom, avtomobil pa so še istega dne po obvestilu o izginotju na brodišču na Mostecu.

Avto je bil prazen in tudi v njegovi bližini niso našli nobene sledi, ki bi lahko razkrila, kam je odšla 160 centimetrov visoka gospa. Iskalna akcija brežiških policistov se je nato nadaljevala tudi ob sodelovanju vodnikov službenih psov in vodnikov reševalnih psov, vendar novih rezultatov ni dala (oziroma policisti o tem do nastanka tega članka še niso objavili nobenih uradnih obvestil).

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.