Naslovnica Šport Vstopnice za uvodni dvoboj Švedsko so že v prodaji

Vstopnice za uvodni dvoboj Švedsko so že v prodaji

Avtor: Spletno Uredništvo
Danes se je pričela prodaja vstopnic za prvo tekmo članske nogometne reprezentance Slovenije v skupini B Lige narodov in pa tudi prodaja paketov vstopnic za vse tri domače tekme iz tega niza. Prvi dvoboj bo proti Švedski in sicer v četrtek, 2. junija na Stožicah.
Vstopnice za uvodni dvoboj Švedsko so že v prodaji

Nedvomno bodo tribune Stožic vsaj proti Srbiji spet nabito polne (foto: nzs.si)

Nogometna zveza Slovenije (NZS) je objavila novico, da se je danes pričela prodaja vstopnic za prihajajočo prvo tekmo članske reprezentance Slovenije v skupini B Lige narodov proti izbrani vrsti Švedske, ki bo na Stožicah 2. junija. Slovenija se bo med junijem in septembrom pomerila še z Norveško in Srbijo, tako da varovance selektorja Matjaža Keka čaka naporno poletje. Ne glede na rivalstvo s Srbijo se namreč zdita ostala dva nasprotnika že težje premagljiva.

Skandinavske reprezentance Sloveniji že od nekdaj ne ustrezajo, oziroma imamo z njimi precej več težav, kot bi bilo pričakovati. Z Norveško smo tako od 9 doslej odigranih tekem zmagali le eno, z Dansko smo od štirih dvobojev izgubili vse štiri, s Švedi in z Finci smo doslej zbrali po en poraz in en neodločen izid, z Islandijo smo sicer dobili tri srečanja, a smo leta 2012 izgubili na Stožicah, opekli pa smo se tudi proti Ferskim tokom.

Tudi zato bo letošnji slovenski nastop v skupini B Lige narodov zelo zanimiv, saj bo obenem izreden pokazatelj dejanskih trenutnih sposobnosti naših reprezentantov. »Slovenija bo prvo tekmo odigrala 2. junija ob 20.45 proti Švedski v Stožicah. Tri dni kasneje bo sledilo gostovanje v Beogradu, 9. junija pa še obračun v Oslu z Norveško. Slovenci bodo junijsko reprezentančno akcijo sklenili z domačo tekmo proti Srbiji, ki bo 12. junija ob 20.45 v Stožicah.  

Septembrski termin prinaša dvoboj med Slovenijo in Norveško, ki bo 24. septembra ob 18.00, zadnja tekma skupinskega dela pa sledi 27. septembra ob 20.45 v gosteh proti Švedski,« sporočajo z Nogometne zveze Slovenije. Poleg posamičnih vstopnic za dvoboj s Švedsko pa je NZS danes dala v prodajo tudi pakete vstopnic za vse 3 domače tekme – za člane navijaške skupnosti ‘Biti kot eno’.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.