Naslovnica Oglaševanje Vrhunska in kvalitetna zaključna gradbena dela

Vrhunska in kvalitetna zaključna gradbena dela

Avtor: Spletno Uredništvo

Z nami bo vaš objekt dobil končno podobo…

Vrhunska in kvalitetna zakljucna gradbena dela

Vrhunska in kvalitetna zaključna gradbena dela….(foto: dilca.si)

 

 

Že več kot 20 let vam v podjetju Dilca d.o.o. nudimo zaključna gradbena dela, ki bodo “zadovoljila” še tako “zahtevne” stranke.

Z našim bogatim znanjem in številnimi izkušnjami kot tudi z uporabo sodobne tehnologije, smo skozi dolgoletno tradicijo poslovanja postali specialisti na področju:
∞ parketarstva
∞ polaganja keramike
∞ polaganja vseh vrst PVC podov in tlakov
∞ slikopleskarskih del
∞ frezanja betona
∞ izdelave različnih vrst knauf suhomontažnih sten in tudi pregradnih sten
∞ izsuševanja estrihov
∞ v sodelovanju s posameznimi podizvajalci nudimo tudi elektroinstalacije, vodoinstalacije in centralno ogrevanje

 

ADAPTACIJA oz. PRENOVA STANOVANJA

Napočil je trenutek, ko vaš bivalni prostor kar sam od sebe “kliče” po celoviti prenovi. Lahko vam brez slabe vesti povemo, da ste “na pravem mestu”, saj je adaptacija stanovanja naša dolgoletna vrlina.

V okviru adaptacijskih del bomo položili vse vodovodne in elektroinstalcije, položimo tudi keramične ploščice ali parket. Prostore pregradimo s knauf suhomontažnimi stenami. Po vaši želji in potrebi vam tudi adaptiramo podstrešje katerega lahko potem uporabite kot bivalni prostor ali pa vam bo “služil” v druge namene (morda kot delovni oziroma poslovni prostor).

Zaradi vse večjega povpraševanja, pa adaptacijska dela ne izvajamo samo v stanovanju ali stanovanjskih hišah, ampak smo ponudbo razširili tudi na adaptacijo poslovnih prostorov.

 

KNAUF SUHOMONTAŽA

Na področju gradbeništva vse bolj v “veljavo” vstopa gradnja s suhomontažnim knauf sistemom. Primeren je za osebno in profesionalno gradnjo ali obdelavo prostorov.

Prednost je predvsem v hitri in cenovno ugodni izgradnji vse od kleti pa do strehe. Pozitivno je tudi to, da je gradnja čista in suha.

Večji prostor bodo suhomontažne stene razdelile na več manjših enot. Naši strokovnjaki vam bodo pred samo izdelavo knauf stene, glede na vaše želje in potrebe, strokovno svetovali. Tako, da bo sama razdelitev prostora potekala nemoteno in bo opravljena v dogovorjenem časovnem obdobju.

Vrhunska in kvalitetna zakljucna gradbena dela 1

Vse bolj v veljavo vstopa gradnja s suhomontažnim knauf sistemom…(foto: dilca.si)

 

POLAGANJE PARKETA

Obdelani les, katerega imamo v naših prostorih, predstavlja sproščeno noto udobnosti in topline. Zato z izbiro lesene talne obloge oziroma “po domače rečeno” parketa, “ne boste brcnili v temo”. Hkrati pa si boste pričarali košček narave v vašem domu ali poslovnem prostoru.

Pri tem vam bodo pomagali naši mojstri. Deležni boste strokovnega nasveta kot tudi profesionalne priprave tal pa vse do samega polaganja parketa.

Morda pa je potrebno vaš obstoječi parket samo zbrusiti in na novo polakirati. Tudi to vam bomo z največjim veseljem naredili.

Ne odlašajte in se odločite za parket kateri predstavlja dolgoročno investicijo. Saj veste parket je vedno “in” oziroma je vedno moderen.

 

POLAGANJE PVC TLAKOV

Poleg že omenjenega parketa pa imamo v ponudbi tudi PVC tlake, ki so primerni predvsem za poslovne prostore kar pa ne pomeni, da jih ne polagamo tudi v bivalnih prostorih.

PVC tlaki so izjemno odporni na obrabo in umazanijo. Istočasno pa so enostavni za vzdrževanje. Pri nas boste lahko izbirali med različnimi vrstami PVC tlakov: laminati, PVC podi, Heuga, itisoni – tapisoni, altro, gume, ceramiflex, pluta….

Vrhunska in kvalitetna zakljucna gradbena dela 2

PVC tlaki so primerni predvsem za poslovne prostore…(foto: dilca.si)

 

Naša ostala bogata ponudba zajema tudi elektroinštalacije in vodovodne inštalacije, izdelavo podstrehe ter ostale različne montaže.

Ne odlašajte in nas kontaktirajte, mi pa bomo poskrbeli da bodo vaši prostori dobili moderno in funkcionalno podobo.

 

Dilca d.o.o.
Smledniška cesta 128
4000 Kranj

Kontakti:
Mobi: 041 625 480, 041 618 790
Tel: 04 23 58 720
Fax: 04 23 58 721
E-mail: info@dilca.si
Spletna stran: www.dilca.si

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.