Naslovnica Trendi Vrača se najslavnejša slovenska kmetija

Vrača se najslavnejša slovenska kmetija

Avtor: Spletno Uredništvo
Z medijske družbe Pro Plus so sporočili, da se po lanskoletnem premoru letos spet vrača resničnostni šov Kmetija. Zato so pravkar odrli prijave za udeležbo, niso pa še razkrili, kolikšen bo nagradni sklad, kje bo Kmetija in kdo jo bo vodil.
Vrača se najslavnejša slovenska kmetija

Resničnostni šov Kmetija je bil v letu 2019 najbolj gledana vsebina ba programu VOYO (foto: PR Pro Plus)

Vrača se resničnostni šov Kmetija, so oznanili z medijske družbe Pro Plus. Lani je izvedbo te priljubljene oddaje preprečila pandemija kronavirusa Covid 19, letos pa se kmetovalke, kmetovalci in njihovo zvesto občinstvo vračajo na sceno. Sicer sta zadnja zmagovalca Kmetije že predlani postala dvojčka Jan in Tilen Klobasa, ki sedaj zatrjujeta, da bi se takoj vrnila v ta resničnostni šov.

»S Tilnom imava na Kmetijo same lepe spomine. Spoznala sva veliko prijateljev, doživela nepozabne izkušnje in seveda na koncu zmagala. V Kmetiji spoznaš sebe, saj greš skozi izkušnje, ki jih nisi pričakoval. Ni vsak dan rožnato, zato je toliko več spoznanj,« je razkril Jan Klobasa, ki je povabil k udeležbi in dodal, da bi se tudi sam z veseljem še kdaj pomeril v areni, predvsem v spretnosti.

Seveda ni rečeno, da se brata letos ne bi res vrnila, vsaj kot gosta v kateri izmed letošnjih epizod. Zaenkrat sicer še ni znano, kje bo tokrat sploh locirana Kmetija, kolikšen bo nagradni sklad in kdo jo bo vodil. Z medijske družbe Pro Plus pa zagotavljajo, da bo zmagovalec šov zapustil s polno denarnico. Prijave pa so že odprte in sicer na spletni strani 24UR.com. Snemanje bo predvidoma potekalo v poletnih mesecih, sama oddaja pa najbrž ne bo na sporedu pred septembrom.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.