Naslovnica Kronika Voznik ukradenih prevoznih sredstev je ostal brez tovora

Voznik ukradenih prevoznih sredstev je ostal brez tovora

Avtor: Spletno Uredništvo
Novogoriški policisti so v zadnjih dneh naleteli na voznika, ki je v kombiju prevažal več koles, električni skiro in e-motor. Hitro so ugotovili, da so bila vsa ta vozila najbrž ukradena in sicer na širšem območju Goriške, saj so nekatera prepoznali po opisu iz prijav tatvin. Sedaj pa pozivajo javnost, da jim pomaga najti še lastnike preostalih prevoznih sredstev iz tega tovora.
Voznik ukradenih prevoznih sredstev je ostal brez tovora

Eno od preostalih koles, ki je bilo najbrž ukradeno (foto: policija.si)

Uslužbenci Policijske postaje Nova Gorica so v četrtek 30. junija zaustavili voznika kombija in ugotovili, da slednji prevaža več biciklov, električni skiro in e-motor. Ker voznik ni znal zadovoljivo pojasniti njihovega izvora, so policisti postali sumničavi in po preverjanju se je izkazalo, da je bil sum upravičen. Nekatera od teh prevoznih sredstev so dejansko  prepoznali kot ukradena.

Nato so policisti zasegli vse tiste stvari, za katere voznik ni znal (ali morda ni hotel) pojasniti izvora. Vse zaplenjene predmete so odpeljali v hrambo na policijsko postajo Nova Gorica, saj sumijo, da so bila tudi vsa ostala prevozna sredstva ukradena. Vendar pa so iz prijav tatvin prepoznali le dve kolesi in e-motor, zato ostajata možnosti, da ostala vozila niso bila ukradena na območju PU Nova Gorica, ali pa lastniki doslej sploh še niso prijavili tatvin.

Novogoriška Policija zato poziva javnost, naj morebitni lastniki prevoznih sredstev stopijo v kontakt z njimi. Gre pa za gorsko kolo znamke Scott scale z rdečimi ročaji, z naslonjalko, s prikazovalnikom hitrosti in z temno sivim okvirjem, nato za gorsko kolo znamke Rockrider s temno sivim okvirjem in nazadnje tudi za gorsko kolo znamke Olimpya z modrim sedlom in z belo-rdečim okvirjem, pod katerim je pritrjena torbica.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.