Naslovnica Trendi V četrtek v kina prihajajo filmi Ezra, Izganjanje in Motoristi

V četrtek v kina prihajajo filmi Ezra, Izganjanje in Motoristi

Avtor: Spletno Uredništvo
V prihajajočem tednu se v slovenskih kinih spet napoveduje več novosti. Novi filmi v ponudbi kinodvoran bodo komična drama ‘Ezra’, triler ‘Izganjenje’ in krimi-drama ‘Motoristi’, ki je bila veliki meri posneta po resničnih dogodkih.
V četrtek v kina prihajajo filmi Ezra, Izganjanje in Motoristi

Plakati prihajajočih treh filmskih novosti (foto: cineplexx.si)

Film ‘Ezra’ je komična drama režiserja Tonya Goldwyna, za katero je scenarij napisal Tony Spiridakis. »Zgodba sledi stand-up komiku Maxu Brandelu, ki živi s svojim očetom Stanom in se spopada s sočasno vzgojo svojega avtističnega sina Ezre z bivšo ženo Jenno. Ko so se vsi skupaj primorani soočati z težkimi odločitvami glede prihodnosti njegovega sina, se Max in Ezra odpravita na potovanje čez celo državo,” razkriva napovednik.

V glavnih vlogah igrajo Bobby Cannavale, Rose Byrne, Vera Farmiga, Whoopi Goldberg, Rainn Wilson, Goldwyn, William Fitzgerald in najbolj uspešen igralec med njimi – dobitnik dveh Oskarjev Robert De Niro. Druga kino-novost tedna bo triler ‘Izganjenje’, ki ga prav tako krasi vrhunska moška vloga. Z Oskarjem nagrajeni Russell Crowe tokrat uprizarja igralca Anthonyja Millerja, ki se med snemanjem grozljivke spopade s dvojimi notranjimi demoni.

Ker njegovo vedenje postaja vse bolj čudno, se začne njegova odtujena hči spraševati, ali so gre za vrnitev k odvisnosti ali pa gre res za nadnaravno zloveščo silo, ki vpliva na možakarja. Poleg Russella Crowa v filmu igrajo še Sam Worthington, Adam Goldberg, Adrian Pasdar, Samantha Mathis, David Hyde Pierce in Chloe Bailey, pod režijo pa sta se podpisala Joshua John Miller in M.A. Fortin.

Podobno kot ostali dve novosti bo v četrtek (19. junija) v slovenske kinematografe vstopil tudi film ‘Čikaški vandali’. Gre za zgodbo o motorističnem klubu, ki se je prelevil v kriminalno tolpo, vse pa temelji na istoimenski knjigi ameriškega fotografa Dannyja Lyona iz leta 1967, ki je v veliki meri nastala po resničnih dogodkih. Glavni vlogi igrata Tom Hardy in Austin Butler, režiser pa je bil Jeff Nichols.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.