Naslovnica Trendi V četrtek se pričenja zadnja sezona serije Najini mostovi

V četrtek se pričenja zadnja sezona serije Najini mostovi

Avtor: Spletno Uredništvo

Z največjega slovenskega televizijskega arhiva VOYO so sporočili, da bo že v četrtek na ogled predpremiera tretje in obenem zadnje sezone priljubljene slovenske serije Najini mostovi.

Najini mostovi – ljubezen, sanje, obžalovanje (foto: PR PRO Plus)

 

Od 4. februarja, si bodo ljubitelji slovenske televizijske serije ‘Najini mostovi’ lahko ogledali nove epizode zadnje sezone. Z največje slovenske televizijske videoteke VOYO so namreč sporočili, da bo v četrtek startala predpremiera serije, oziroma bo zadnja sezona že na voljo za ogled VOYO uporabnikom. Vsak dan se bodo vrstile nove epizode, tudi tokrat pa bodo v ospredju, ljubezen, krivice, posel in družina…

»Spomnimo, da je zaključek druge sezone prinesel preobrat na strani razporeditve moči, Baroni le niso tako nedotakljivi, kakor se je zdelo na začetku. Kristjan je končno dognal, da ga je Monika s svojimi dejanji in pobegom želela zgolj zaščititi. Bo to končno lahko priložnost, da si izpovesta ljubezen? Kaj bodo v dogajanje tretje sezone prinesli novi liki in kaj nova razkritja,« pravi napovednik zaključne sezone serije.

Sicer sta glavna lika v Najinih mostovih Robert Korošec, ki upodablja dr. Kristjana Bevka in Maša Grošelj, ki igra pogumno Moniko Furlan. Pri VOYO pa za letos pripravljajo še vrsto novosti. Skupno naj bi do konca leta 2021 v predvajanje poslali kar šest novih slovenskih originalnih serij, več ekskluzivnih predpremier POP TV produkcije, vrsto zabavnih šovov in nanizank iz tujine, nove sinhronizirane risanke za najmlajše in tudi nekaj športnih novosti.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.