Naslovnica Gospodarstvo Turistično poletje bodo obogatili zvezdniki

Turistično poletje bodo obogatili zvezdniki

Avtor: Spletno Uredništvo
Pri zagonu gospodarske panoge turizma bodo letos pomagali tudi slovenski zvezdniki. Portal za spletne rezervacije MojaSlovenija.org je za poletje po različnih koncih države pripravil serijo doživetij z naslovom ‘Poletje v družbi zvezd’.
Turistično poletje bodo obogatili zvezdniki

Zvezdnice in zvezdniki letošnjega poletja (foto: slovenia.info)

Ob prvi obletnici spletnega portala MojaSlovenija so pravkar predstavili prav posebno novost v ponudbi – ‘Poletje v družbi zvezd’. V tej akciji bo 9 znanih Slovenk in Slovencev na10 privlačnih lokacijah po vseh koncih države v prihodnjih tednih izpeljalo kar 11 tematskih vikendov. S to akcijo želijo pri spletnem mestu MojaSlovenija.org pomagati znova zagnati gospodarsko panogo turizma.

»Ambasadorka zdravega življenja Alenka Košir, raper Rok Terkaj – Trkaj, stand-up komik Ranko Babić, pevka Nina Pušlar, mojster borilnih veščin Denis Porčič – Chorchyp, igralec Jernej Kuntner, kuharski mojster Uroš Štefelin, svetovalec za vzgojo psov Jure Pribičevič in nekdanji skakalec in sedaj vrhunski amaterski kolesar Robi Kranjec bodo čez poletje z udeleženci delili svojo družbo, energijo in znanje,« so sporočili s Slovenske turistične organizacije.

Projekt je želel zajeti več različnih tematska področja in tudi različne slovenske lokacije, kot so Portorož, Snovik, Bohinj, Rimske Toplice, Rogaška Slatina, Ajdovščina, Kope, Radovljica, Otočec in Moravske Toplice. Povsod bodo turisti v okviru tematskih vikendov Poletje v družbi zvezd lahko letos preživeli še bolj nepozaben dopust, poln doživetij in novih spoznanj, pripravili pa so tudi družinsko obarvane vikende.

Sicer je spletni portal MojaSlovenija rezervacijska spletna stran, kjer je tudi jasno označeno, na katerih lokacijah se lahko izkoristijo turistični boni. Za portalom pa stoji podjetje Halki d.o.o., ustanovljeno v Domžalah leta 2014, ki je hčerinsko podjetje Družine Krumpak d.o.o. in kot tako tudi del skupine Happy Tours.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.