Naslovnica Trendi Tony Cetinski se končno vrača v Križanke

Tony Cetinski se končno vrača v Križanke

Avtor: Spletno Uredništvo
Koncertno prizorišče v Križankah bo 10. septembra ponovno gostilo enega najbolj znanih hrvaških glasbenikov. V Ljubljano se namreč vrača Tony Cetinski s svojo koncertno turnejo ‘#samoljubav’.
Tony Cetinski se končno vrača v Križanke

Prizor z zadnjega koncerta Cetinskega v Križanah leta 2019 (foto: Mario Drausnik/FB Tony Cetinski)

V Ljubljani se za soboto, 10. septembra zvečer napoveduje koncert, ki bo zagotovo pritegnil veliko občinstva. V Križanke se prvič po letu 2019 vrača znani hrvaški avtor, pevec in glasbenik Tony Cetinski. Cetinski se bo končno lahko oglasil tudi v Sloveniji s svojo koncertno turnejo ‘#samoljubav’, potem ko so lani dvakrat odpovedali njegovo predvideno gostovanje (najbrž zaradi pandemije koronavirusa in vseh logističnih zapletov).

»Vsem znan glasbeni šov, ki ga vodi Tony z ekipo, je že zdavnaj prerasel iz regionalne v svetovno zgodbo, zato je ‘#samoljubav’ iskana na največjih koncertnih prizoriščih. Tisti, ki so bili v Križankah leta 2019, se spominjajo nepozabnega vzdušja in skoraj treh ur ‘čiste ljubezni’ (v prevodu: ‘samo ljubav’),« slovenskemu občinstvu sporočajo z založbe Hit Records, pod katero ustvarja Tony Cetinski.

Cetinski, ki ga mnogi smatrajo za nesporno hrvaško glasbeno ikono, sam poudarja, da ima zelo rad koncerte v Ljubljani in da je tu občinstvo res nekaj posebnega. Sicer so vstopnice za Tonyjev bližnji koncert že v prodaji, a bodo morali ljubitelji in ljubiteljice Cetinskega najbrž pohiteti z nakupom. Njegovi koncerti so namreč običajno zelo hitro razprodani in prav to se predvideva tudi tokrat, saj minevajo že skoraj tri leta od njegovega zadnjega nastopa pri nas.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.